Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCtroubleshooting,de aproape o saptamana intampin si eu o problema cu internetul.Intru in local area conection si vad ca pachetele functioneaza 4-5 secunde,se opresc 10-15 secunde si tot asa, am mai multe pachete la recived si mai putine la sent,e ce inneregula? Am incercat restart,resetare la router si cand am resetat routerul a mers bine 5 minute,dupa care tot la fel,pe telefon internetul de la router merge perfect.Am un AR4010 de la digi si inainte sa pice netul asa,am dat diagnostic si primeam "your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding fix" ,am facut ce a spus cel din video-ul asta,nu mai primesc acea eroare,insa v-am spus mai sus cum face netul,tot la fel facea si cand primeam acea eroare.Dupa ce am facut ce zicea acolo,am vazut ca e pt windows10,iar eu am facut asta pe windows7,e vreo problema de la asta ? Aveti idee cum as putea sa fac sa mearga iar? Inainte nu aveam aceasta problema.Multumesc.

• gaby changed the title to Problema internet pc (received packets)
Posted
2 hours ago, gaby said:

E ok sa ai mai multe pachete primite decat trimise, sa nu fie invers.

Bun asta am inteles,dar pana la urma de ce merge netul 5-6 secunde si dupa 5-6 se opreste? Routerul e de 5-6 luni,nu cred ca e stricat.Stii vreo cauza ceva? poate placa de retea? ca m am uitat la firewall in avast si era decat ip-ul meu.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.