Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema cred ca de la windows dar in acelasi timp cred ca e de la placa video.
Inainte sa schimb windows-ul acum 10 zile aprox. Mergea tot perfect pana intr.o zi cand mi-a spus fratele meu mai mic sa ii descarc cs go cu skinuri... am descarcat am instalat... nu merge..dupa l.am dezinstalat .. am incercat sa intru in cs 1.6 si mi.a dat pe modul software...eu l.am avut pe opengl si mergea fara probleme dar acum merg toate jocurile in lag ...nu stiu ce sa fac...am schimbat windows.ul ieri . Am bagat win. 8 pro si tot nu merge...daca ma poti ajuta..te rog mult.

Posted

Placa video e bine. Mai exact, pe ce anume ai reinstalat Windowsul: laptop sau desktop? Ce Windows aveai inainte de toata distractia asta? Ai instalat toate driverele necesare chipsetului, placii video, etc? Si au fost luate de pe site-ul producatorului oficial al componentelor tale?

• gaby changed the title to Probleme software mode placa video!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.