Jump to content

Recomandare TV care poate afisa 2 posturi simultan?

robotboy

Recommended Posts

Salutari, m-ar interesa cateva recomandari de televizoare pe care sa pot urmari 2 posturi simultan pe ecran, fara sa conectez tv-ul la calculator sau mai stiu eu ce. Vreau ca eu eu sa ma pot uita la meci/snooker, si prietena mea la serialul/emisiunea ei. Am inteles ca ca se poate face treaba asta daca televizorul are modul PIP (Picture In Picture), este adevarat?

Ce imi recomandati :D? Un buget de 2300 maxim.
Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Pentru ca televizorul sa redea 2 posturi simultan pe ecran, acesta trebuie sa aibe 2 tunere, altfel, degeaba are functia PIP pentru ca nu va afisa 2 posturi in acelasi timp pe ecran, ci un film de pe HDD de exemplu (sursa externa conectata prin HDMI - folosesti TV-ul pe post de monitor) si un post TV.

Nu am gasit decat un TV foarte scump pe care sa poti urmari 2 posturi simultan: Televizor LED Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JU7000

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 5 years later...
On 8/22/2017 at 1:46 AM, CorinA said:

Pentru ca televizorul sa redea 2 posturi simultan pe ecran, acesta trebuie sa aibe 2 tunere, altfel, degeaba are functia PIP pentru ca nu va afisa 2 posturi in acelasi timp pe ecran, ci un film de pe HDD de exemplu (sursa externa conectata prin HDMI - folosesti TV-ul pe post de monitor) si un post TV.

Nu am gasit decat un TV foarte scump pe care sa poti urmari 2 posturi simultan: Televizor LED Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JU7000

Confirm,am samsung 48ju7000,UHD, pot vedea 2 posturi simultan doar cu cablul coaxial Digi cuplat,fada vreo alta conexiune externa wifi sau prin cablu .

Ecranul se imparte perfect in doua,sus si jos apar 2 benzi negre iar cele 2 posturi tv au un format 4:3 ,un singur sonor pe care il alegi .

• 3 weeks later...
  1. LG OLED C1: Acesta este un televizor OLED de înaltă calitate, care oferă o imagine excelentă și un unghi larg de vizualizare. Dispune de funcția Picture-in-Picture (PIP), care îți permite să vizualizezi două surse de conținut diferite în același timp.

2. Samsung QN90A: Această televizorul LED cu matrice completă (FALD) de la Samsung oferă o imagine strălucitoare și culori vibrante. Dispune de funcții avansate de multitasking, inclusiv funcția Multi View, care îți permite să vezi două surse de conținut diferite în același timp pe ecran.

3. Sony A90J: Acesta este un televizor OLED de înaltă calitate, cunoscut pentru performanța sa remarcabilă în ceea ce privește calitatea imaginii și sunetul. Dispune de funcții avansate de multitasking, inclusiv posibilitatea de a vizualiza două surse de conținut simultan utilizând funcția Picture-in-Picture (PIP).

4. Panasonic JZ2000: Acest televizor OLED de la Panasonic oferă o imagine excelentă și culori precise. Dispune de funcții de multitasking, inclusiv Picture-in-Picture (PIP), care îți permite să vizualizezi două surse de conținut diferite în același timp.

5. Philips OLED+935: Acest televizor OLED oferă o calitate excelentă a imaginii și un sunet puternic, datorită sistemului de boxe integrate Bowers & Wilkins. Dispune de funcții de multitasking, inclusiv funcția Dual-View, care îți permite să vezi două surse de conținut diferite simultan pe ecran.