Edge ™ Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Salut , As vrea sa stiu niste chestii la IPB 4.2 : 1. Cum schimb maintitle ? 2. Cum schimb culoarea textului subforum-urilor si a categoriilor ? 3. Cum schimb culoarea acelei linute subtiri de sub maintitle ? Multumesc anticipat !
0 DeNyS. Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 1) Cauți ipsType_sectionTitle și adaugi la codul de acolo: background-image: url('link aici') // pentru poză background-color: #fff; // pentru culoare background: #fff url('link aici'); // pentru poză și culoare. Depinde ce vrei să adaugi. 2) Cauți: ///// Categorie ///// .cForumList .ipsDataItem_title a { font-size: 16px; color: #fff; transition: all 0.2s ease-in; } schimbi acel #fff cu orice cod HEX pe care-l vrei tu! Ce este sus este un exemplu, nu e zis că o să-l găsești indentic ca ăla de sus.7 ///// Sub forum ///// Văzând că este un href poți să-l schimbi cu: a { color: #fff; } Dacă nu iți este clar, contactează-mă in PM și o să-ți ofer suport. 1
0 Edge ™ Posted August 25, 2017 Author Report Posted August 25, 2017 Multumesc am reusit, dar, totusi nu mi-ai raspuns la ultima intrebare , cum schimb acea liniuta?
0 +dOc MFX Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 54 minutes ago, Edge ™ said: Multumesc am reusit, dar, totusi nu mi-ai raspuns la ultima intrebare , cum schimb acea liniuta? Trebuie să fie un border de 1/2 pixeli.Cauți borderul respectiv și o să fie ceva de genul border-bottom: 1px solid #a123d; - unde tu schimbi #a123d cu culoarea dorită. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
0 DeNyS. Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 2 hours ago, Edge ™ said: Multumesc am reusit, dar, totusi nu mi-ai raspuns la ultima intrebare , cum schimb acea liniuta? Pentru că nu am știut la ce te refereai.
Question
Edge ™
Salut ,
As vrea sa stiu niste chestii la IPB 4.2 :
1. Cum schimb maintitle ?
2. Cum schimb culoarea textului subforum-urilor si a categoriilor ?
3. Cum schimb culoarea acelei linute subtiri de sub maintitle ?
Multumesc anticipat !
4 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now