RrDRG Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Salut. Am adaugat pe cineva moderator pe o anumita categorie pe forum, si intampin aceasta problema: O cale de rezolvare? Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+ZEW Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Încearcă pe tema default a software-ului IPB. Dacă apare la fel, înseamnă că este de la platformă în sine sau de la un hook / aplicație instalată recent / setare făcută aiurea. Quote "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RrDRG Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 31 minutes ago, ZEW said: Încearcă pe tema default a software-ului IPB. Dacă apare la fel, înseamnă că este de la platformă în sine sau de la un hook / aplicație instalată recent / setare făcută aiurea. Pe tema default nu se vede asa...insa pe toate temele pe care le-am instalat, este aceeasi problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Căpșunelu Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 8 hours ago, RrDRG said: Pe tema default nu se vede asa...insa pe toate temele pe care le-am instalat, este aceeasi problema Nu pe toate, incearca sa adaugi alta tema, mai simpla, nu umpluta de toti cu toate codurile posibile. E un cod gresit bagat in tema si tu ai adaugat vre-un hook si nu merge. Incearca sa dezactivezi fiecare hook pe rand si vezi. Daca nu, schimba tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RrDRG Posted August 27, 2017 Author Report Share Posted August 27, 2017 1 hour ago, Căpșunelu said: Nu pe toate, incearca sa adaugi alta tema, mai simpla, nu umpluta de toti cu toate codurile posibile. E un cod gresit bagat in tema si tu ai adaugat vre-un hook si nu merge. Incearca sa dezactivezi fiecare hook pe rand si vezi. Daca nu, schimba tema. Multumesc frumos! Era de la hook-ul "Show Forums Moderators". Cum de nu mi-am dat seama... Multumesc din nou. Problema rezolvata, T.C! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts