RrDRG Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 Salut. Am adaugat pe cineva moderator pe o anumita categorie pe forum, si intampin aceasta problema: O cale de rezolvare? Multumesc anticipat
+ZEW Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 Încearcă pe tema default a software-ului IPB. Dacă apare la fel, înseamnă că este de la platformă în sine sau de la un hook / aplicație instalată recent / setare făcută aiurea. "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
RrDRG Posted August 26, 2017 Author Report Posted August 26, 2017 31 minutes ago, ZEW said: Încearcă pe tema default a software-ului IPB. Dacă apare la fel, înseamnă că este de la platformă în sine sau de la un hook / aplicație instalată recent / setare făcută aiurea. Pe tema default nu se vede asa...insa pe toate temele pe care le-am instalat, este aceeasi problema
+Căpșunelu Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 8 hours ago, RrDRG said: Pe tema default nu se vede asa...insa pe toate temele pe care le-am instalat, este aceeasi problema Nu pe toate, incearca sa adaugi alta tema, mai simpla, nu umpluta de toti cu toate codurile posibile. E un cod gresit bagat in tema si tu ai adaugat vre-un hook si nu merge. Incearca sa dezactivezi fiecare hook pe rand si vezi. Daca nu, schimba tema.
RrDRG Posted August 27, 2017 Author Report Posted August 27, 2017 1 hour ago, Căpșunelu said: Nu pe toate, incearca sa adaugi alta tema, mai simpla, nu umpluta de toti cu toate codurile posibile. E un cod gresit bagat in tema si tu ai adaugat vre-un hook si nu merge. Incearca sa dezactivezi fiecare hook pe rand si vezi. Daca nu, schimba tema. Multumesc frumos! Era de la hook-ul "Show Forums Moderators". Cum de nu mi-am dat seama... Multumesc din nou. Problema rezolvata, T.C!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now