Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am adaugat pe cineva moderator pe o anumita categorie pe forum, si intampin aceasta problema:

O cale de rezolvare? Multumesc anticipat

sadasdas.png

Posted

Încearcă pe tema default a software-ului IPB. Dacă apare la fel, înseamnă că este de la platformă în sine sau de la un hook / aplicație instalată recent / setare făcută aiurea.

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
31 minutes ago, ZEW said:

Încearcă pe tema default a software-ului IPB. Dacă apare la fel, înseamnă că este de la platformă în sine sau de la un hook / aplicație instalată recent / setare făcută aiurea.

Pe tema default nu se vede asa...insa pe toate temele pe care le-am instalat, este aceeasi problema

Posted
8 hours ago, RrDRG said:

Pe tema default nu se vede asa...insa pe toate temele pe care le-am instalat, este aceeasi problema

Nu pe toate, incearca sa adaugi alta tema, mai simpla, nu umpluta de toti cu toate codurile posibile.
E un cod gresit bagat in tema si tu ai adaugat vre-un hook si nu merge.
Incearca sa dezactivezi fiecare hook pe rand si vezi.
Daca nu, schimba tema.

Posted
1 hour ago, Căpșunelu said:

Nu pe toate, incearca sa adaugi alta tema, mai simpla, nu umpluta de toti cu toate codurile posibile.
E un cod gresit bagat in tema si tu ai adaugat vre-un hook si nu merge.
Incearca sa dezactivezi fiecare hook pe rand si vezi.
Daca nu, schimba tema.

Multumesc frumos! Era de la hook-ul "Show Forums Moderators". Cum de nu mi-am dat seama...

Multumesc din nou.

Problema rezolvata, T.C!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.