Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am inceput sa lucrez la o tema de ips 4.2.2 acum 2-3 saptamani si am zis sa vad ce pareri aveti si voi despre aceasta.

Am incercat in aceasta tema sa fac plugin-urile din tema, pana acum am adaugat:

• Discord Widget
  • User Group Color pe fiecare pagina
  • Topic author badge
  • advanced-user-info
  • Social Links
  • Loading Bar (Gen youtube)
  • ----- Poate am sa mai adaug ------

Toate "plugin-urile" se pot dezactiva din tema.

Tema vine in 2 culori Mov+Verde si Albastru+Galben (Preview doar la cea Mov Cu Verde)

Imagini: http://imgur.com/a/TJw0Y

Posted
1 hour ago, Vali Leo said:

Tema vine in 2 culori Mov+Verde si Albastru+Galben (Preview doar la cea Mov Cu Verde)

1.Mov

2.Verde

3.Albastru

4.Galben

In total 4 culori..nu are cum sa vina in 2 culori...iar de aspect..acel mov :MemeAngry:...strica ablsolut tot ...

Sincer..nu as cumpara asa ceva.

Bafta in continuare ( daca schimbi culoarea Mov )

• Like 1

:PeterParker:

Posted

@DeNyS., invata sa iti exprimi opinia.

@Kovac, @Fiara07 , imi pare rau pentru combinatia culorilor aleasa de mine (sincer nici eu nu prea am fost multumit, a durat putin sa ma impac cu ideea).

Sper ca aceasta combinatie sa fie mai pe placul vostru :). http://imgur.com/a/hI0th (Am ales alte culori pentru ca din cate am inteles numai asta e problema )

Si daca imi puteti da niste idei de combinatii , ca mie imi plac doar cele cu albastru, alte culori pur si simplu nu pot alege.

Posted

Nu e cine stie ce , schimba galbenul ala ca nu are ce cauta acolo , chestia cu discord imi aduce aminte de scrip-ul de steam group de la dopepx , anyway succes cu proiectul

Posted

Salut,

Inteleg ca ai vrut sa faci ceva diferit si sunt de acord cu tine 100%, insa rozul ala nu da bine deloc, negrul ala in unele elemente la fel. Imaginea din header impreuna cu cea de pe fundal nu se combina prea bine. Vad elemente care au fost deja folosite inainte pe alte template-uri, ca de exemplu logo-ul si serverul de discord in sidebar si asta ma pune pe ganduri. Nu vreau in nici un caz sa iti zic ce sa faci si cum sa faci, asta e strict parerea mea. Cred ca ar trebuii sa-ti mai bati capul putin pentru a face ceva deosebit. Mult succes.

• Like 1
  • Confused 1

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)
5 hours ago, Alexandru C. said:

Salut,

Inteleg ca ai vrut sa faci ceva diferit si sunt de acord cu tine 100%, insa rozul ala nu da bine deloc, negrul ala in unele elemente la fel. Imaginea din header impreuna cu cea de pe fundal nu se combina prea bine. Vad elemente care au fost deja folosite inainte pe alte template-uri, ca de exemplu logo-ul si serverul de discord in sidebar si asta ma pune pe ganduri. Nu vreau in nici un caz sa iti zic ce sa faci si cum sa faci, asta e strict parerea mea. Cred ca ar trebuii sa-ti mai bati capul putin pentru a face ceva deosebit. Mult succes.

Mersi de parere. Poti sa imi dai si o parere despre cea pe albastru? logoul stiu ca l-am m-ai vazut pe undeva doar ca nu mai stiu unde. Cat despre discord am zis sa il las asa (chiar m-am inspirat de la arena-....). Nu prea am avut timp sa mai modific anumite chestii pe care trebuia sa le modific inainte de aceasta postare. Mersi de critica constructiva.

Se poate da T/C incat nu ma mai pot ocupa de aceast proiect.

Edit: Preview la cea pe albastru http://imgur.com/a/hI0th

Edited by Vali Leo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.