Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Deci, de cateva zile ma confrunt cu o problema foarte stresanta, aceasta fiind mouse-ul sau sa zic, cs-u?! Mi am cumparat zilele trecute un mouse nou in jurul sumei de 50 lei si nu are absolut nicio problema decat atunci cand intru in cs. Intru intr un meci si totul e bine pana in punctul in care intorc mouse-ul repede spre dreapta, in acel moment se blocheaza pur si simplu...daca este sa rotesc usor spre dreapta merge, dar daca incerc mai rapid, se blocheaza. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat! :)

Edited by Dini
  • 2 weeks later...

Posted

Salut,

Lasa-mi mai multe detalii despre mouse, firma,model etc. Se blocheaza jocul sau mouse-ul? In caz ca se blocheaza jocul, trebuie sa-i dai restart pentru a se debloca sau pur si simplu isi revine dupa cateva secunde?

Inainte sa-mi raspunzi iti las aici cateva POSIBILE rezolvari:

1. Scurata laser-ul mouse-ului, poate are putin praf inauntru. 

2. Sterge cfg-ul jocului si da-i verify game files.

3. Incearca sa schimbi portul usb unde ai alocat mouse-ul.

Verifica te rog in momentul in care "se blocheaza" daca cumva sensivitatea din joc scade la 0.

Astept noi detalii din partea ta.

• Like 1

a lot of bla bla bla...

• gaby changed the title to Probleme rotire brusca mouse in CS GO?
  • 2 weeks later...
Posted

Salut, Alexandru! Îți mulțumesc pentru răspuns. Am încercat toate cele spuse, mouse-ul este Marvo m319 nu costa foarte mult, deci nu aveam mari așteptări, dar nici la o asemenea problema nu ma așteptam. Se blochează doar mouse-ul nu și jocul. Am căutat pe net și am găsit la secțiunea “ mouse lag in csgo” dar nu m am lămurit

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.