marquez Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Salut! Am apelat la acest site in speranta ca ma ve-ti ajuta , nu e o problema mare dar pentru un incepator ca mine este. Am un amd k6 450mhz si problema e ca nu-mi mai merge mouse-ul care e pe serial si numai gasesc prin comert .Tin sa mentionez ca mai am un mouse pe serial dar care nu-mi merge cutoate ca la un pc mai vechi mergea, se poate sa fie o problema de software? Multumesc!
gaby Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 mouse-ul numai merge deloc ? dezinstaleaza driver-ul, si instaleaza-l din nou, s-ar putea din cauza asta sa fie. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Cumpara altul .Dca aproblema tine de software fa ce ti-a zis gaby,daca e stricat el cumpara altu` si gata,nu merita sa mai repari un mouse in zilele noastre Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now