Jump to content

Recommended Posts

Posted

Detin mai multe telefoane, de la Samsung pana la Motorola sau iPhone. Nu am descoperit pe niciunul functia de inregistrare apel. Majoritatea au aplicatii de inregistrare voce, insa nu functioneaza niciuna in timpul apelului. Pe mine ma intereseaza daca este posibil sa inregistrez un apel, fara a fi nevoie sa dau pe difuzor si sa inregistrez cu un alt telefon, ci sa fac toata chestia asta folosind un singur telefon. Sa si vorbesc la el, si el sa inregistreze apelul in acelasi timp. Mi se pare o chestie banala pentru 2017 si totusi nu am gasit-o.
Putin ajutor?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Inregistrarea apelurilor nu este legala in toate tarile (https://en.wikipedia.org/wiki/Telephone_recording_laws), de aceea telefoanele nu vin cu o optiune prestabilita in acest sens.

Am folosit aplicatia Call Recorder pentru Android cu succes. Inregistreaza apelurile si le stocheaza in cloud (Google Drive).
O alta aplicatie pentru Android care am auzit ca ar fi laudata in acest sens ar mai fi Call Recorder ACR.
Pe Android se mai poate si cu Google Voice, doar pentru apelurile primite, nu si pentru cele date, insa persoana care te suna va fi instiintata ca apelul este inregistrat.

Pentru iOS ti-as sugera sa incerci: Call Recorder Lite.

tkTppx3.png

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.