Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sunt 2 scripturi adaugate in globaltemplate si css.

Cauta snip1573 si sterge tot ce tine de el ( daca ai nevoie de ajutor pm me )

Edited by ShoczCD

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
30 minutes ago, Lucas said:

cauta in boardindextemplate connect sau intra in ipb_Style_css si cauta snip1573 cum a zis si shocz <3

Tot caut de ieri si nu este , parca l-a ascuns ...

Posted
Just now, WinrraR said:

Tot caut de ieri si nu este , parca l-a ascuns ...

Sfatul meu este sa folositi tutoriale de pe pct sa faceti o tema de la 0, sau sa apelati la cineva sa va faca o tema calumea.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
8 minutes ago, ShoczCD said:

Sfatul meu este sa folositi tutoriale de pe pct sa faceti o tema de la 0, sau sa apelati la cineva sa va faca o tema calumea.

Tema asta e calumea si pe asta vreau sa ma bazez dar vreau sa schimb porcariile alea...

Posted
8 minutes ago, WinrraR said:

Tema asta e calumea si pe asta vreau sa ma bazez dar vreau sa schimb porcariile alea...

e calumea.. dar daca o iei de pe net.. si nu stii sa cauti un script.. asa ai facut si cu tema de la elitegames.. eu ti-am zis ca e in globaltemplate.. si tu nu gaseai..

Posted
46 minutes ago, Lucas said:

e calumea.. dar daca o iei de pe net.. si nu stii sa cauti un script.. asa ai facut si cu tema de la elitegames.. eu ti-am zis ca e in globaltemplate.. si tu nu gaseai..

Am gasit . Multumesc ... ca sa stii aceia era o platforma IPS pe care nu o invatasem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.