Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tocmai ce am aruncat o privire asupra campaniei "Cumpara acum la pret de Black Friday 2017!" desfasurata de PC Garage, si am descoperit o oferta buna la Samsung Galaxy S7 Edge Silver, de 32 GB, Single Sim. Pretul acestuia este de 2198 de lei. Daca aveti de gand sa asteptati Black Friday cu gandul ca il veti prinde la un pret mai mic, parerea mea este sa profitati acum, nu cred ca o sa scada mai mult de atat (ultima oara l-am vazut la 2400 pe eMag).

https://www.pcgarage.ro/smartphone/samsung/sm-g935-samsung-galaxy-s7-edge-32gb-4g-silver/

Va readuc aminte specificatiile modelului, si va las sa va ganditi daca il cumparati:
Ecran: Super AMOLED de 5.5", capabil de o rezolutie 2560x1440 pixeli
CPU: Exynos 8890 Octa (Quad-core 2.3 GHz Mongoose + Quad-core 1.6 GHz ARM Cortex-A53)
Memorie: 4GB RAM, 32GB spatiu intern de stocare + slot microSD de pana la 256GB
GPU: Mali-T880 MP12
Conectivitate: 4G cu viteze de pana la 450 Mbps la download, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual band, Wi-Fi direct, bluetooth 4.2, NFC, MicroUSB, jack de 3.5mm, A-GPS, GlonASS, BDS
Camera foto principala: 12MP cu f/1.7, detectie fata, OIS, LED Flash, dimensiune a pixelului de 1.4 microni, filmeaza 4K
Camera foto secundara: 5MP cu f/1.17
Baterie: 3600 mAh
Greutate 157 grame

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• CorinA changed the title to Oferta buna la Samsung Galaxy S7 Edge

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.