Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca sunt singura persoana care a trimis un mesaj pe WhatsApp pe care ar fi dorit apoi sa il poata sterge sau sa faca in asa fel incat persoana caruia i-a fost trimis sa nu il vada. Ei bine, acest lucru nu era posibil, un mesaj text/imagine/vocal odata trimis, nu mai putea fi retras sau sters astfel incat destinatarul sa nu il mai primeasca. Lucrurile s-au schimbat, si incepand cu noul update din noiembrie (eu l-am primit zilele trecute) al aplicatiei WhatsApp, mesajele pot retrase/sterse astfel incat destinatarul sa nu le mai poate citi, singura conditie este ca acesta sa nu fi citit mesajul trimis.

nFV326Q.png

Pentru a sterge/revoca mesajele trimiste unei persoane sau unui grup de persoane, tineti apasat pe acesta, selectati stergere din partea dreapta sus a ecranului, dupa care va vor aparea 3 optiuni:

• stergeti pentru mine
  • anulare
  • stergeti pentru toata lumea

Asa cum intuiti, optiunea care va intereseaza este: stergeti pentru toata lumea, iar aceasta va fi disponibila doar 7 minute din momentul trimiterii mesajului, si doar daca persoana in cauza nu a apucat sa citeasca mesajul. Totodata, destinatarul/destinatarii trebuie sa aibe si ei ultima versiune de WhatsApp.

• Thanks 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 2 weeks later...

Posted

Partea dubioasa e ca dupa ce stergi mesajele, cel/cea caruia i le-ai trimis nu mai vede intr-adevar ce ii scrisesesi (daca indeplineste conditiile de mai sus), dar vede o avertizare de genul: "Acest mesaj a fost sters." Asa ca s-ar putea sa te intrebe de ce ai sters mesajul si sa intre la banuieli :)).

• Like 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.