sluskeebeleaua Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Salut, am vazut pe unele forumuri ca sunt cu zoom-in mai mare, 110%, si e din tema, cum pot face si eu acelasi lucru? 1
sluskeebeleaua Posted November 4, 2017 Author Report Posted November 4, 2017 Eu vreau sa maresc la toti, nu doar de la mine, ca asa stiu si eu.
+ZEW Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Dă-ne un exemplu de comunitate care are acest lucru, iar după lasă-ne link-ul comunității tale pentru a verifica diferențele. "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
+Whiskey Gtv Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 1 minute ago, ZEW said: Dă-ne un exemplu de comunitate care are acest lucru, iar după lasă-ne link-ul comunității tale pentru a verifica diferențele. Cred ca se refera strict la faptul ca absolut toate obiectele din forum sunt prea mici si nu pot fi citite / vazute cum trebuie, adica o chestie de pixeli si chestii, cum este de ex. pctroubleshooting.ro vs devilzone.ro/forum
+buddylove Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 acp -> Customization -> theme -> tema ta -> apesi pe acel creion "edit" -> custom -> Enable fluid width? On Fluid width size (in %) in casuza scrii cat de mare doresti sa fie 1 Un nou proiect Invision-Romania.Ro
DeNyS. Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 8 minutes ago, buddylove said: acp -> Customization -> theme -> tema ta -> apesi pe acel creion "edit" -> custom -> Enable fluid width? On Fluid width size (in %) in casuza scrii cat de mare doresti sa fie Vezi că e pe 3.4.X --- nu e 4.X. In plus, ceea ce ai zis tu este pentru ca structura să fie Responsive, nu se referă la niciun ZOOM. Dacă te referi la font, la text, mărește font-size-ul din body.
+buddylove Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 3 minutes ago, DeNyS. said: Vezi că e pe 3.4.X --- nu e 4.X. In plus, ceea ce ai zis tu este pentru ca structura să fie Responsive, nu se referă la niciun ZOOM. Dacă te referi la font, la text, mărește font-size-ul din body. da acum am vazut Un nou proiect Invision-Romania.Ro
+Sn!k3rs Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 (edited) adauga in ipb_styles.css html{ zoom:110% } Edited November 12, 2017 by Sn!k3rs
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now