Jump to content
  • 0

[Problema] Cum schimb culoarea border-ului 4.1

Question

Posted

Am o problema cu care ma bat de foarte mult timp si nu ii dau efectiv de cap. 

mgQHTPQ0Rnu56uM8BOnjDw.png

DK222Bn7T_ioxL58yw28-w.png

Dupa cum vedeti, la meniu si la sidebar si la scroller, am culoarea aia verde, care nu stiu cum sa o modific in alta culoare, am cautat toate variantele ce le-am gandit, dar totusi m-am gandit sa cer un suport. 

Pe langa astea, daca sunteti bine voitori sa ma ajutati si cu o a 2-a problema, nici la sidebar nu reusesc sa modific acea culoare, nu gasesc linia in care se afla ca sa o pot modifica. Am cautat peste tot, body-ul si nu l-am gasit ca sa il pot edita.

UbSwBrsSRoKA_pGp0Lm9zA.png

Observati ca este culoarea inchisa si cea mai deschisa. As dori sa aflu unde se afla culoarea inchisa.

Va multumesc pentru atentia acordata!

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Meniu - cauta div#navBar::after { si la background modifici culoarea..

Blocks -  .ipsWidget.ipsWidget_vertical h3.ipsWidget_title.ipsType_reset {  la boxshadows

1 hour ago, Bruno Balazs said:

Am o problema cu care ma bat de foarte mult timp si nu ii dau efectiv de cap. 

mgQHTPQ0Rnu56uM8BOnjDw.png

DK222Bn7T_ioxL58yw28-w.png

Dupa cum vedeti, la meniu si la sidebar si la scroller, am culoarea aia verde, care nu stiu cum sa o modific in alta culoare, am cautat toate variantele ce le-am gandit, dar totusi m-am gandit sa cer un suport. 

Pe langa astea, daca sunteti bine voitori sa ma ajutati si cu o a 2-a problema, nici la sidebar nu reusesc sa modific acea culoare, nu gasesc linia in care se afla ca sa o pot modifica. Am cautat peste tot, body-ul si nu l-am gasit ca sa il pot edita.

UbSwBrsSRoKA_pGp0Lm9zA.png

Observati ca este culoarea inchisa si cea mai deschisa. As dori sa aflu unde se afla culoarea inchisa.

Va multumesc pentru atentia acordata!

• Like 1

76561198331386503.pngAddFriend.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.