Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Aproximativ acum 2 luni am trimis un video pe Messenger ce avea continut care includea pronografie infantila, stiam ca termenii platformei interzic aspectul asta, dar pe moment nu mi am dat seama. Era vorba despre un video cu 2 pustani, il primisem de la cineva si am vrut sa il arat altcuiva. 

In maxim 1 minut am fost delogat si mi am dat seama apoi ca mi l au dezactivat din cauza respectiva, in prealabil am crezut ca i vorba de ceva timp, maxim 30 de zile. Pe mail nu am primit nicio sesizare din partea lor

ucJd6Xd.png

0fAWV3B.png

Nu am facut ceva ca si cand ar fi fost rau intentionat si as vrea sa l recuperez, dar n am idee cum si va ce ajutorul.

Posted
On 19/11/2017 at 1:04 PM, iMaster said:

Mi ar trebui ceva credibil sa scriu acolo :).

Tocmai, nu ai cum sa le explici ca ai facut rau neintentionat. Eu sunt de acord cu termenii lor iar parerea mea este ca ar trebuii sa-ti faci alt cont (daca te mai lasa). 

a lot of bla bla bla...

Posted
On 11/19/2017 at 2:04 PM, iMaster said:

Mi ar trebui ceva credibil sa scriu acolo :).

Incearca sa faci ceva credibil. Habar n-am, baga o scuza, nu ai fost tu la PC, tii foarte mult la cont, promiti sa nu se mai intample. (Doar nu spune "nu stiam ca e sanctionabil", esti obligat sa citesti chestiile alea)

Posted
2 hours ago, Whiskey Gtv said:

Incearca sa faci ceva credibil. Habar n-am, baga o scuza, nu ai fost tu la PC, tii foarte mult la cont, promiti sa nu se mai intample. (Doar nu spune "nu stiam ca e sanctionabil", esti obligat sa citesti chestiile alea)

Nu o sa mearga. E destul de grav ceea ce a facut, chiar daca "a gost in gluma" iar FB nu trece peste asta si repet, eu sunt de acord cu ei.

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.