Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună dimineața/seara stimați utilizatori ai forumului PCtroubleshooting.

După ce am pus la punct tema forumului nostru în proporție de 95% , am decis să facem și o prezentare prin care să primim păreri/critici și observații despre aceasta.Forumul rulează pe versiunea 3.4.x.

Informații suplimentare:

• Fondatori: Venyn/MrN
  • Cum se oferă gradele?: Orice utilizator pleacă de la gradul de moderator iar maxim-ul unde poate ajunge este administrator dar acolo se ajunge foarte greu și în funcție de încrederea oferită.
  • Host: Hostul este oferit de https://www.xservere.ro/ ( datacenter voxility )

Altele:

1. Domeniu:http://firstgame.ro/
  2. Forum: http://firstgame.ro/forum/
  3. Teamspeak: ts.firstgame.ro
  • Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Ați uitat să îl ștergeți

http://firstgame.ro/forum/validator.php

Cât despre aspect pot spune că este interesant, din punctul meu de vedere totul este foarte bine încadrat și o temă foarte frumoasă.

Totuși scrollbar thumb-ul ați putea să îl faceți puțin mai evidențiat, din câte am observat are aceeași culoare ca și track-ul și să schimbați statisticile categoriilor să scoateți font awesome-ul de la topics sau să îl adăugați și la replies (image.png.37714851950c9b31eca8d0b1308954ee.png).

• Like 3

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
3 hours ago, ZEW said:

Ați uitat să îl ștergeți

http://firstgame.ro/forum/validator.php

Cât despre aspect pot spune că este interesant, din punctul meu de vedere totul este foarte bine încadrat și o temă foarte frumoasă.

Totuși scrollbar thumb-ul ați putea să îl faceți puțin mai evidențiat, din câte am observat are aceeași culoare ca și track-ul și să schimbați statisticile categoriilor să scoateți font awesome-ul de la topics sau să îl adăugați și la replies (image.png.37714851950c9b31eca8d0b1308954ee.png).

Mulțumim.

Scrollbar-ul a fost schimbat, defapt culoarea acestuia a fost modificata intr-un albastru deschisa.

E intentionat pus doar la 1 acel fontawesome.Mi s-a parut ca arata mai ok.

• Like 1

Posted
19 minutes ago, Needless said:

E prea MARE chatul :O

Am vrut sa facem o replica la cel de pe ipb 4.Si am primit feedback negativ cum ca nu este indeajuns de mare.

Acum este mare :D

• Like 1

Posted

Salut, 

• Header-ul imi place foarte mult cum arata si logo-ul la fel.
  • Chat-ul e exagerat de mare si nu vad rostul, ai putea incepe prin a sterge mesajele automate la fiecare membru care se inregistreaza.
  • Prea multe categorii care nu-si au rostul spre exemplu "LifeStyle", "Sport" si "Entertainment". Daca chiar vrei sa le pastrezi, ai putea face doar o sectiune care sa cuprinda toate alea.
  • Legenda mi se pare prea lunga, cateva grupuri le-ai putea pune pe hide pentru a nu arata ca un curcubeu.
  • Credeam ca nu mai exista moda cu bannere la descrierea sectiunilor, insa se pare ca m-am inselat. Mie personal nu-mi place.
  • Ai putea sterge anunturile din chat pentru a mai elimina din spatiu excesiv.

In rest, ce sa zic. Succes cu ea! :P

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)
On 21.11.2017 at 6:43 PM, Alexandru C. said:

Salut, 

• Header-ul imi place foarte mult cum arata si logo-ul la fel.
  • Chat-ul e exagerat de mare si nu vad rostul, ai putea incepe prin a sterge mesajele automate la fiecare membru care se inregistreaza.
  • Prea multe categorii care nu-si au rostul spre exemplu "LifeStyle", "Sport" si "Entertainment". Daca chiar vrei sa le pastrezi, ai putea face doar o sectiune care sa cuprinda toate alea.
  • Legenda mi se pare prea lunga, cateva grupuri le-ai putea pune pe hide pentru a nu arata ca un curcubeu.
  • Credeam ca nu mai exista moda cu bannere la descrierea sectiunilor, insa se pare ca m-am inselat. Mie personal nu-mi place.
  • Ai putea sterge anunturile din chat pentru a mai elimina din spatiu excesiv.

In rest, ce sa zic. Succes cu ea! :P

• Chat-ul a fost redus de la 540 la 260.
  • Mesajele automate din chat au fost scoase.
  • Categoriile vor fi scoase pe viitor in lipsa moderatorilor.
  • Gradele din legenda au fost reduse la strictul necesar.
  • Bannerele sunt un mod de a vedea mai usor continutul sub-categoriilor
  • Anunturile vor ramane pentru ca nu sunt decat 3, am micsorat deja marimea.

Pe langă aceste lucruri a fost adăugat și un profil in sidebar pentru cei ce isi fac cont.

Edited by ShoczCD

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.