Jump to content

Recommended Posts

Posted

oau ce original ee , velicitari pentru munca depusa , mama ce oameni ...:MemePlease:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
1 minute ago, Gregory said:

oau ce original ee , velicitari pentru munca depusa , mama ce oameni ...:MemePlease:

da m-am inspirat cu anumite chestii de la halogek , dar te asigur ca nu am stat cu inspect element sa le iau 

1 minute ago, Jah Khalib said:

:)) copia, siders,devilzone , darkmind :)) ce sa zici asta :( ma uitam eu dece esti tu la mine pe forum in fiecare zi :))

imi zici si mie ce am copiat de la tine sau darkmind , doar m-am inspirat de la siders cu chestia aia de profile ui 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Downvote 2
Posted
1 minute ago, cyberdesign said:

da m-am inspirat cu anumite chestii de la halogek , dar te asigur ca nu am stat cu inspect element sa le iau 

mai dam-i o reputatie - , ca na nu-s eu la nivelul tau .

• Like 2
  • Thanks 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
1 minute ago, Jah Khalib said:

Lasal @Gregory ca sa face el :)) da -1 de azi inainte cyber in fiecare zi ai de la mine -3 down :)) pentru ca dai aiurea -1 :P iti urez succes salut.

acel -1 pe care ti l-am dat nu ti l-am dat aiurea a fost pentru ca judeci imediat spunand ca e copia x y si z dar defapt nu are aproape un element din ce ai zis tu , @gadeas rog sa il atentionezi pe marele jah khalib ca daca mai da -rep tot el primeste suspend nu eu 

• Downvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.