cyberdesign Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 Vreau si eu o parere despre aceasta tema : https://imgur.com/a/dbRQO , autorul sunt eu , in curand deschid si forumul care o detine voi lasa edit 3 3
+Gregory Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 oau ce original ee , velicitari pentru munca depusa , mama ce oameni ... 1 1 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Jah Khalib Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 copia, siders,devilzone , darkmind ce sa zici asta ma uitam eu dece esti tu la mine pe forum in fiecare zi 2
cyberdesign Posted November 18, 2017 Author Report Posted November 18, 2017 1 minute ago, Gregory said: oau ce original ee , velicitari pentru munca depusa , mama ce oameni ... da m-am inspirat cu anumite chestii de la halogek , dar te asigur ca nu am stat cu inspect element sa le iau 1 minute ago, Jah Khalib said: copia, siders,devilzone , darkmind ce sa zici asta ma uitam eu dece esti tu la mine pe forum in fiecare zi imi zici si mie ce am copiat de la tine sau darkmind , doar m-am inspirat de la siders cu chestia aia de profile ui 1 1 2
+Gregory Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 1 minute ago, cyberdesign said: da m-am inspirat cu anumite chestii de la halogek , dar te asigur ca nu am stat cu inspect element sa le iau mai dam-i o reputatie - , ca na nu-s eu la nivelul tau . 2 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
cyberdesign Posted November 18, 2017 Author Report Posted November 18, 2017 1 minute ago, Gregory said: mai dam-i o reputatie - , ca na nu-s eu la nivelul tau . lasa +1 post ti-am cerut o parere nu mai comenta atat ca de ce aia de ce ailalta 1 3
Jah Khalib Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 Lasal @Gregory ca sa face el da -1 de azi inainte cyber in fiecare zi ai de la mine -3 down pentru ca dai aiurea -1 iti urez succes salut. 1
cyberdesign Posted November 18, 2017 Author Report Posted November 18, 2017 1 minute ago, Jah Khalib said: Lasal @Gregory ca sa face el da -1 de azi inainte cyber in fiecare zi ai de la mine -3 down pentru ca dai aiurea -1 iti urez succes salut. acel -1 pe care ti l-am dat nu ti l-am dat aiurea a fost pentru ca judeci imediat spunand ca e copia x y si z dar defapt nu are aproape un element din ce ai zis tu , @gadeas rog sa il atentionezi pe marele jah khalib ca daca mai da -rep tot el primeste suspend nu eu 2
Coxi Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 (edited) Bravo broather.. chiar ceva original. Edited November 18, 2017 by Coxi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now