Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , va "deranjez" si eu cu o problema , am achizitionat de curand un Note 3 N9005 din amanet , problema e urmatoarea , isi da restart singur de foarte multe ori chiar si cand il pun la incarcat , tin sa mentionez ca uneori se blocheaza ecranul iar dupa aia isi da restart ,nu ramane inchis ,singur se deschide ( nu e de la vreo aplicatie pentru ca face asta si la meniul de configurare cand il folosesti prima data ), pana la urma am descoperit o chestie , cand sunt in casa nu prea se intampla asta dar cand ies afara incepe haosul ,ma gandesc ca e afectat de temperatura , de ex cand deschid aplicatii ce utilizeaza resurse multe ,merge perfect , nicio problema dar cand il las pe masa ,se raceste si numai ce vad animatia de boot de la Samsung ... la battery graph , cand se inchide imi apar niste spatii albe.

Vreo idee?

Edited by Justin

Posted

Temperatura scazuta (minus grade) nu este benefica pentru telefoane, in general, de fapt, pentru bateriile lor. Chiar si asa, tind sa cred ca terminalul tau are si alte probleme (cred ca bateria e pe duca). Eu as schimba bateria, sau daca poti, mergi la un service (recomand unul autorizat Samsung) pentru o diagnosticare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ori bateria trebuie schimbata, ori trebuie resoftat. Ar putea fi si o problema de natura software. In cel mai extrem caz, trebuie schimbata placa de baza; posibil sa fie si o problema la procesor sau la memoria interna. Daca a fost cumparat recent, ai 48h sa il returnezi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.