Sferix Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Salut! Am si eu o problema la mine pe forum, am urmarit tutoriale cum sa schimb avatarul default, am facut exact ca in tutorial /public_html/forum/public/style_images/tema mea/profile am sters poza care era cu numele default_large.png si am adaugat poza facuta de mn , tot default_large.png si in acp am bifat la Allow users to use Gravatars: NO Si tot nu merge.. ma poate ajuta cnva? IPB 3.4.8
+dOc MFX Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 (edited) Admin CP -> System Settings -> Members Tab -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars (pune-o pe off) Dupa ce ai facut asa ( dai un ctrl + f5 ) - e imposibil sa nu mearga daca le pui corect si in ftp. PS: Ai grija sa fie terminatie .png la avatar. Edited December 1, 2017 by gromp 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Sferix Posted December 1, 2017 Author Report Posted December 1, 2017 Tot ce trb era sa dau un ctrl + f5 multumesc mult pentru ajutor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now