Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare ,

Vă prezint comunitatea DarkElite România  , un forum care folosește IP.Board 3.4.9 licențiat și înființat de 2 luni dar cu mici probleme și am dat wipe acum o lună , în prezent avem 245 de membri , avem o temă de pe internet și modificată cât de cât .

Avem găzduite :

» 1 Server TeamSpeak3

» 1 Server Counter-Strike Global Offensive

»  11 Servere Counter-Strike 1.6

» 1 Server Gta San Andreas Multi Player

» 3 Servere MIX

De asemenea comunitatea este cunoscută ca o comunitate care organizează multe concursuri pentru că organizăm câte 2 - 3 concursuri pe săptămână...

Vă rog să-mi dați sfaturi sau propuneri cum pot să dezvolt proiectul mai bine .

Link forum : www.darkelite.ro :)

Edited by BdKode

Posted

3.4.9 licentiat ?  =)) 

In primul rand  , citeste numele sub forumului , si gandeste-te pentru ce trebuia sa faci topic aici . 

Ca sa fiu on topic , desing 0 . 

O tema invechita si urata .

• Downvote 1
Posted
26 minutes ago, Needless said:

3.4.9 licentiat ?  =)) 

In primul rand  , citeste numele sub forumului , si gandeste-te pentru ce trebuia sa faci topic aici . 

Ca sa fiu on topic , desing 0 . 

O tema invechita si urata .

Mie unul îmi plac temele mai vechi , sunt mai okey de cât cele moderne ... 

Acum fiecare cu părerea lui .

topicul e pentru preview , dar am oferit și câteva detali , și da este licențiat . 

Posted
4 hours ago, Needless said:

3.4.9 licentiat ?  =)) 

Da, ca sa stii si tu, versiunile 3.x inca se pot licentia. Ceea ce s-a schimbat, este ca nu se mai ofera suport in caz de probleme.

Cat despre subiect in sine, si eu sunt de parere ca temele vechi sunt mai frumoase, sau poate frumoase e cuvantul gresit. Tin sa cred ca temele noi sunt prea incarcate, mie unul imi place ceva mai simplu. 

• Nu imi place header-ul, absolut deloc. Mai bine era un banner in loc de "sagetile" alea.
  • Scoateti mesajele deasupra chat-ului, nu au rost, toata lumea stie ca orice comunitate este in cautare de staff, nu trebuie mesaj anumea pentru asa ceva, dati senzatia ca sunteti disperati.
  • Categoriile imi plac, nici prea mult, nici prea putin. Singurul lucru ce nu-mi place la astea este ca ati facut o sectiune speciala pentru serverul e teamspeak plina de subforumuri ce nu-si au rostul precum: Tutorial, Download Ts si propuneri.
  • Nu cred ca era nevoie sa transformati gradele in polul nord, mi se pare copilaresc.

Asta a fost review-ul meu, nu zici sa modificati ceea ce am spus eu, cine sunt eu sa va impun asta? Eu doar v-am dat ideea mea despre site.

• Like 1

a lot of bla bla bla...

Posted
3 hours ago, Alexandru C. said:

Da, ca sa stii si tu, versiunile 3.x inca se pot licentia. Ceea ce s-a schimbat, este ca nu se mai ofera suport in caz de probleme.

Cat despre subiect in sine, si eu sunt de parere ca temele vechi sunt mai frumoase, sau poate frumoase e cuvantul gresit. Tin sa cred ca temele noi sunt prea incarcate, mie unul imi place ceva mai simplu. 

• Nu imi place header-ul, absolut deloc. Mai bine era un banner in loc de "sagetile" alea.
  • Scoateti mesajele deasupra chat-ului, nu au rost, toata lumea stie ca orice comunitate este in cautare de staff, nu trebuie mesaj anumea pentru asa ceva, dati senzatia ca sunteti disperati.
  • Categoriile imi plac, nici prea mult, nici prea putin. Singurul lucru ce nu-mi place la astea este ca ati facut o sectiune speciala pentru serverul e teamspeak plina de subforumuri ce nu-si au rostul precum: Tutorial, Download Ts si propuneri.
  • Nu cred ca era nevoie sa transformati gradele in polul nord, mi se pare copilaresc.

Asta a fost review-ul meu, nu zici sa modificati ceea ce am spus eu, cine sunt eu sa va impun asta? Eu doar v-am dat ideea mea despre site.

Iara te bagi in seama , fara sa stii nimic ? de unde naiba descarci tu acuma , de la ipb power board , invison 3.x ? Ca eu tot caut de 1 luna doua si nu gasesc :-??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.