Jump to content

BdKode

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About BdKode

 • Birthday 04/07/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://darkelite.ro
 • ICQ
  Mare băă
 • Skype
  cyb3r.ddos
 • Facebook
  Faby Farcău

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Satu-Mare
 • Interests
  Gagici :X

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BdKode's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Treabă e că eu vreau ca persoanele sa adauge anunțuri nu eu... Gen olx-u , cu woocommercee nu cred că se poate așa ceva.
 2. Nu este ce caut... Eu caut o platformă gen OLX. Că m-am gândit că asi putea face interfață in HTML5 și bag 2 platforme , Wordpress și platforma gen OLX doar că nu știu ce platforma e..
 3. Salut , Recomandatimi o platformă pentru un website blog dar unde se pot posta și anunțuri gen OLX .... Sau o platformă gen OLX.... Sau daca e un plugin sau modul pt Wordpress care îmi permite să adaug anunțuri.
 4. Buna ziua, Vreau sa va intreb pe cei care stiti care e treaba cu Google ADS , am auzit ca se castiga binisor din chestia asta , cum este mecanismul lor de fapt ? dupa vizite pe website sau?
 5. Salutare , Am si eu o intrebare... exista reselleri care vand licente IP.Board da pret mai mic ca pe webiste-ul official ?
 6. Mie unul îmi plac temele mai vechi , sunt mai okey de cât cele moderne ... Acum fiecare cu părerea lui . topicul e pentru preview , dar am oferit și câteva detali , și da este licențiat .
 7. Salutare , Vă prezint comunitatea DarkElite România , un forum care folosește IP.Board 3.4.9 licențiat și înființat de 2 luni dar cu mici probleme și am dat wipe acum o lună , în prezent avem 245 de membri , avem o temă de pe internet și modificată cât de cât . Avem găzduite : » 1 Server TeamSpeak3 » 1 Server Counter-Strike Global Offensive » 11 Servere Counter-Strike 1.6 » 1 Server Gta San Andreas Multi Player » 3 Servere MIX De asemenea comunitatea este cunoscută ca o comunitate care organizează multe concursuri pentru că organizăm câte 2 - 3 concursuri pe săptămână... Vă rog să-mi dați sfaturi sau propuneri cum pot să dezvolt proiectul mai bine . Link forum : www.darkelite.ro
 8. Bună ziua / seara / dimineața , vreau să vă prezint RealServer Hosting Solutions SRL-D , o firmă veche pe piață care vinde următoarele servici : » Servere Dedicate » Servere VPS » Servere VDS » WebHost ( 100% protecție anti-ddos ) » Servere Radio » Servere TeamSpeak3 » Servere Counter-Strike 1.6 » Servere Counter-Strike Global Offensive » Servere Minecraft » Servere Gta San Andreas Multi Player Puteți achiziționa cu următoarele coduri de discount de 10% : » darkelite10 » REALSERVER10 Pe lânga acestea , sponsorizăm și WebSite-uri cu servere de TeamSpeak3 , dacă doriți o sponsorizare deschideți un TICKET la zona Gaming cu titlu "Cerere sponsorizare TeamSpeak3" și o să primiți datele în cel mai scurt timp posibil. Link : www.realserver.ro
 9. Am rezolvat problema, sincer nu știu ce avea , dar și-a revenit singur... Mulțumesc forte mult celor care au încercat să mă ajute . Vă rog dacă sunteți pricepuți IP.Board cu probleme , să vă uitați și pe aici :
 10. Altcineva mai are idei ?
 11. Nu e de la temă .... am băgat alte 15 teme să văd ce și cum și la fel mergea , am scos și hook-uriile , modulele , și imaginiile de crăciun afară și degeaba , la fel merge. Tema nu e problema , că această temă o am de când am deschis forumul , și mergea foarte bine , de câteva zile merge așa.
 12. Chiar nu am multe hook-uri , posibil 7 ( cele generale ) , și 3 aplicați .... și decorați la forum nu am doar o instalație care nici măcar nu e GIF .
 13. Da , se poate modifica să se vadă în limba română .
 14. Salutare , Dețin www.darkelite.ro și am o mică problemă , nu știu de ce , de câteva zile îmi merge greu pagina principală ( www.darkelite.ro/forum/ ) dar dacă intru într-o categorie mi se mișcă foarte bine .... Ați avea idee care e treaba ? de la firma de unde am WebHost nu e problema că am discutat deja cu ei .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.