Jump to content

Tableta Samsung P5110 ingheata pe YouTube!?

Recommended Posts

Posted (edited)
Salutare!
 Acum cateva zile mi-am cumparat o tableta pentru youtube si internet, am zis sa nu fac o investitie foarte mare, e de ajuns o tableta cu 1 gb ram. Dupa ceva cautari am gasit la cineva un samsung P5110 am zis ca e harfi suficient pentru mine, ca specificatii are 1 gb ram, 16 gb memorie, procesor Dual-core 1.0 GHz Cortex-A9 si android 4.2.2.  Am dat dat reset din fabrica, am dat toate update-urile posibile, am zis sa intru prin ea sa vad cum se misca, supriza.
Daca intru in aplicatia youtube de exemplu primele 2-3 secunde functioneaza ok, dupa ingheata total, daca intru pe "aplicatii active"( primul butin de pe tableta ) incepe sa se miste iar, dupa inar ingheata, trebuie sa fac asta la infinit. Aceasta problema o am si in meniu-uri cateodata, de exemplu patesc si in "Manager aplicatii" unde am si "Memorie ram", "Descacari", aceiasi problema. Memoria RAM sta cam pe la 600 din 800.
PS: Pe chrome merge ok, se mai blocheaza dar suprinzator youtube-ul nu ingheata, doar se mai blocheaza 1-2 secunde.

Edit: Ideea e ca nu tableta se blocheaza, doar aplicatia sau meniul, imi functioneaza butoanele de jos( home samd).......

Va atasez un video mai jos sa vedeti mai exact despre ce e vorba.
Dupa dvs care ar fi problema? Ce ar trebui sa fac sa functioneze acceptabil. 

Va multumesc frumos.
Edited by Al3xx

Posted

Salut!

Ar putea fi 3 cauze:

1) ceva de natura hardware (componente defecte, contact cu apa, socuri mecanice, etc). Dar tind sa o exclud pe aceasta, deoarece tableta functioneaza in rest. Trebuia sa inghete complet

2) ceva de natura software: sistemul de operare trebuie rescris

3) Aplicatiile nu sunt actualizate la ultima versiune din Google Play Store: dupa interfata YouTube-ului imi dau seama ca nu a mai fost actualizata de ceva vreme, e foarte veche. Ai cont de Gmail pe tableta? Daca da, ai actualizat absolut toate aplicatiile de pe ea?

Posted
10 hours ago, Artanis said:

Salut!

Ar putea fi 3 cauze:

1) ceva de natura hardware (componente defecte, contact cu apa, socuri mecanice, etc). Dar tind sa o exclud pe aceasta, deoarece tableta functioneaza in rest. Trebuia sa inghete complet

2) ceva de natura software: sistemul de operare trebuie rescris

3) Aplicatiile nu sunt actualizate la ultima versiune din Google Play Store: dupa interfata YouTube-ului imi dau seama ca nu a mai fost actualizata de ceva vreme, e foarte veche. Ai cont de Gmail pe tableta? Daca da, ai actualizat absolut toate aplicatiile de pe ea?

Salut Artanis, in primul rand iti multumesc pentru raspuns. Aseara cand ma mai plictiseam am mai testat una alta si am descoperit daca dezactivez wireless totul merge perfect, fara nici o ezitare, cand il activez reapare problema. Tableta am dus-o la un baiat pentru a-mi reinstala softul.

Da, toate aplicatiile inclusiv androidul au primit update. Eu sper sa fie doar softul sa scap foarte usor.

Posted

Foarte probabil sa fie o problema de natura software. Daca nici reinstalarea sistemului de operare nu rezolva, posibil sa fie placa de baza cu probleme.

Sa postezi un update daca ai scapat de problema (sau nu) si cum. 

• gaby changed the title to Tableta Samsung P5110 ingheata pe YouTube!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.