Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

As dori sa imi fac ( pe bucati, sau cumparat direct ) un PC de gaming care sa duca cel putin jocurile din 2k15 pana in 2k17 ( poate si cele din 2018 ).

Bugetul meu este pana in 3500 de lei. ( Se poate scade pana la 3.000 daca e necesar, dar nu mai mult de 3500. )

M-am tot uitat, am rasfoit pagini si site-uri de mi-a venit rau ( PCgarage,emag,altex, ogramada ) dar...nu stiu, nu sunt sigur daca cele ce le vreau eu, sau cele ce le-am ales, sunt bune.

Deocamdata, ceea ce am ales, si zic ca este " ok " sunt => 

Sursa Segotep SG-D600SCR

Hard disk Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD v3 1TB SATA-III 7200RPM 128MB

Memorie HyperX Fury Black 8GB DDR4 2400MHz CL15 1.2v

SSD ADATA Premier SP580 120GB SATA-III 2.5 inch

Placa video GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB DDR5 128-bit

Placa de baza MSI B350M GAMING PRO

Procesor AMD Ryzen 5 1500X 3.5GHz box

Carcasa Floston RED FIRE

Cooler CPU ID-Cooling FROSTFLOW 120+

Toate sunt de pe un singur site, PC Garage, dar dupa cum am spus...daca pe alte site-uri ( emag,altex ) sunt mai bune, astept pareri. 

Daca se poate, as prefera magazine unde pot merge sa le ridic personal ( Sunt din Constanta ), dar sunt bine-venite si cele unde pot comanda online.

Legat de procesor, aici am cea mai mare dilema, stiu ca AMD Ryzen 5 1500x este bun si bate cam tot ce e i5 ( poate si cateva i7-uri ), dar...foarte putine " full pc build " gasesc cu procesoare AMD, si acelea tin sa sara de 35/40 de milioane, fiind ori cu 1300/1400 sau 1600/x/1700.

Multumesc, astept raspunsuri.

• gaby changed the title to Configuratie PC pentru gaming 2018
Posted (edited)

Ia-ti memorie mai rapida, procesorului ryzen ii creste performanta odata cu viteza memoriei.

Eu pentru 1500x mi-am luat memorie la 3000 mhz.

Edited by krim

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.