Alider Posted December 13, 2017 Report Posted December 13, 2017 Salut,Vreau un INDEX sami fac nu stiu cum ma poate ajuta cineva cu un link de download unde sa pot sa gasesc un astfel de index sau sa ma ajute cineva sa imi fac unu singur Va rog frumos am nevoie de un Index nu este un forum free are domeniu .ro si host bun. Vreau ca aici : Vreau asa tip de INDEX poate sa fie simplu da nu cinteaza eu il editez Ajutatima va rog frumos.
+Whiskey Gtv Posted December 13, 2017 Report Posted December 13, 2017 Cunostiinte html & css, pentru invatat iti sugerez w3school (cauta pe google)
Alider Posted December 13, 2017 Author Report Posted December 13, 2017 11 minutes ago, Whiskey Gtv said: Cunostiinte html & css, pentru invatat iti sugerez w3school (cauta pe google) acolo este tot in engleza dar ma poti ajuta cu un portal de acel gen doar ca simplu si eu ii bag imagine si cei mai treb.. Hai te rog frumos
+Whiskey Gtv Posted December 13, 2017 Report Posted December 13, 2017 Este destul de usor de facut unul. Pe langa asta, in timp ce eu ti l-as face pe gratis altii fac pe bani. Daca nu stii engleza invata, e grav sa stii ce e ala un index dar sa nu stii sa citesti cateva cuvinte in engleza.
Alider Posted December 13, 2017 Author Report Posted December 13, 2017 2 minutes ago, Whiskey Gtv said: Este destul de usor de facut unul. Pe langa asta, in timp ce eu ti l-as face pe gratis altii fac pe bani. Daca nu stii engleza invata, e grav sa stii ce e ala un index dar sa nu stii sa citesti cateva cuvinte in engleza. da macar imi poti trimite ceva un tutorial sa ma invat mai usor ca nam chef de citit Si plus stiu engleza dar nu perfect sa citesc ori ce cuvint.
+Whiskey Gtv Posted December 13, 2017 Report Posted December 13, 2017 1 minute ago, Alider said: da macar imi poti trimite ceva un tutorial sa ma invat mai usor ca nam chef de citit Si plus stiu engleza dar nu perfect sa citesc ori ce cuvint. Sunt destule pe forum, cauta 'index' si o sa gasesti destule.
DeNyS. Posted December 13, 2017 Report Posted December 13, 2017 46 minutes ago, Alider said: da macar imi poti trimite ceva un tutorial sa ma invat mai usor ca nam chef de citit Si plus stiu engleza dar nu perfect sa citesc ori ce cuvint. când iți faci chef să citești și să inveți atunci poate te ajutăm și noi. Dacă lumea nu are chef să invețe și să primească totul pe tavă, e grav! Nu există tutoriale pentru a face un index. Ca să faci un index, in primul rând, depinde ce vrei, depinde de complexitate și de alte chestii. Ceea ce iți trebuie e să inveți baza de la HTML și CSS, ulterior Javascript - jQuery dacă vrei să faci un proiect mai complex (proiectul espectiv are și script-uri). 55 minutes ago, Whiskey Gtv said: Este destul de usor de facut unul. Pe langa asta, in timp ce eu ti l-as face pe gratis altii fac pe bani. Daca nu stii engleza invata, e grav sa stii ce e ala un index dar sa nu stii sa citesti cateva cuvinte in engleza. Nu te da mare că tu o știi. Fiecare are cunoștințele lui. Dacă unu' a auzit de index, nu inseamnă că trebuie să știe neapărat engleza. Nu cred că tu știai engleza la 5 ani când au auzit de Mouse. Pentru tine, normal, acum este ușor de făcut. Nu cred că la inceput a fost ușor ca să pui ideile in practică, neavând experiență. Uitasem: nu mai face post-hunt aiurea pe aici. Dacă știi bine că il poți ajuta, lași un reply și gata, nu 5 ca să faci și OFF-Topic. Aici nu este pentru a cere index-uri - teme sau aplicații, dar pentru a cere ajutor pentru o problemă pe care o ai. Tu in cazul ăsta, nu ai o problemă. citește regulamentul data viitoare. UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now