Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! De curand am achizitionat un PC si sistemul lui este unbunt.As vrea sa bag geamuri 10 dar trebuie sa bootez si nu stiu cum.Am intrat in BIOS si am dat la boot dar de acolo am inteles ca trebuie sa fac niste setări și nu știu ce setări trebuie, să menționez că am placa de bază asus.Va rog poate ajuta pe cineva cu setările în bios pentru boot.

Posted

Salut! În primul rând trebuie să ai un stick boot-abil cu Geamuri 10 (te poti folosi de Rufus + o imagine ISO cu Win10). In BIOS trebuie sa cauti o setare gen ”Boot Option” sau ”Boot Legacy - UEFI Priority”, diferă de la o placă de bază la alta - tu setezi pe UEFI. Apoi mergi la ”Boot Device priority” și selectezi stickul ca primul dispozitiv de boot-are. Apeși F10 și confirmi.

Acum ar trebui să înceapă instalarea Geamurilor de pe stick.

Ne poți spune și ce PC este? Mai exact ce placă de bază e, dacă ai cum. Trebuie să verifici și dacă suportă Win10, dacă sunt drivere pe site-ul celor de la ASUS.

• gaby changed the title to Boot prin bios Ubuntu?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.