Jump to content
  • 0

Problema la reply si la create topic


_ZaCk_

Question

Buna ziua !

 Recent am facut upgrade de la IPB 3.4.7 la IPS 4.0, totul a fost ok doar ca cand am apasat pe butonul reply dintr-un topic nu imi apare spatiul ala de scriere, nici in ACP nici pe forum, nici intr-un topic,  imi apare doar optiunea de a atasa o imagine si gata, tin sa mentionez ca nu e de la tema pentru ca nu am instalat inca nici o tema. La fel imi apare si cand vreau sa creez un topic, mai jos aveti o 2 poze ca sa va fie mai clar, va rog frumos sa ma ajutati pentru ca chiar ideie n-am din ce cauza poate sa fie acest lucru, nu vreau sa dau reinstall la forum pentru ca pierd 3300 de membri si peste 7000 de posturi. 

g4Qohd7.png
 

FnxV29v.png

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.