-WisHU- Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 (edited) Salut , în ultima vreme am avut mulți hateri, din păcate. Mi-a urcat cineva 3200 de booți pe forum , problema e că îmi apare la statistici urât 3200 utilizatori au fost online , și toți mă vor acuza că folosesc trafic generator, sau ceva de genu , cum ași putea ameliora agariciul ăsta ? Mulțumesc. P.S: Crăciun fericit Edited January 7, 2018 by -WisHU-
+dOc MFX Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Pui intrebare de securitate + recaptcha, introduci si validarea prin email si asta e. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
-WisHU- Posted January 7, 2018 Author Report Posted January 7, 2018 4 minutes ago, gromp said: Pui intrebare de securitate + recaptcha, introduci si validarea prin email si asta e. chestia nu e de cont , am pus captcha v2 , e faza nașpetă că apare aia cu utilizatori online și îmi „debusolează” membrii . Există vreo soluție să scap de asta ?
Skits V Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Ai putea sa stergi most online , alta solutie nu cred ca ai
-WisHU- Posted January 8, 2018 Author Report Posted January 8, 2018 On 1/7/2018 at 7:31 PM, Skits V said: Ai putea sa stergi most online , alta solutie nu cred ca ai De unde mai exact șterg aia ?
DeNyS. Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 22 minutes ago, -WisHU- said: De unde mai exact șterg aia ? Care e forumul?
-WisHU- Posted January 8, 2018 Author Report Posted January 8, 2018 Just now, DeNyS. said: Care e forumul? Tu chiar vrei să verifici dacă e sau nu trafic generator? Trimis pm .
+Sn!k3rs Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 (edited) hmm incearca sa stergi Edited January 8, 2018 by Sn!k3rs 1
DeNyS. Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Dacă vreți să o dezactivați o soluție ar putea să fie asta: mergi in ipb_styles.css sau intr-un fișier custom creat de tine și adaugi: .hide { display: none; } mergi in template-ul unde se află liniile de cod corespunzătoare statisticilor și cauți linia de cod care este de la „most online”. Adaugi class .hide și ai rezolvat problema. 1
-WisHU- Posted January 8, 2018 Author Report Posted January 8, 2018 (edited) E bună și ideea lui @DeNyS. , dar mi-a mi-am amintit de funcția reset la baza de date (most stats). Am rezolvat tot tot . Puteți închide topicul cine mai întâmpină probleme de genu , mă contactați PM . O seară bună . Edited January 8, 2018 by -WisHU-
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now