Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am 15 ani și mai sunt doar câteva luni până la examen. Trebuie să mă hotărăsc din timp ce liceu voi alege și am nevoie de ajutorul vostru.
Eu ma pricep foarte bine la partea Hardware de la PC. De exemplu: Montare PC (cable management, componentele și design LED). Asta e pasiunea mea și aș vrea să merg pe asta ca într-o zi să nu mă trezesc zicând "Iar la muncă... Of". Vreau să fac asta din plăcere, deci... cam ce profil aș putea urma?
Mulțumesc

• Moderators
Posted

Vrei sa fii cel care repara PC-uri la coltul strazii? Nu stiu sa fie un profil de liceu pentru asa ceva :)) .

Ce materii iti plac, ce nu iti plac, ce chestii te pasioneaza in special, etc.?

Posted
1 minute ago, Courage said:

Vrei sa fii cel care repara PC-uri la coltul strazii? Nu stiu sa fie un profil de liceu pentru asa ceva :)) .

Ce materii iti plac, ce nu iti plac, ce chestii te pasioneaza in special, etc.?

Vreau să ajung să lucrez pentru o firmă. Să ansamblez PC-urile, nu să le repar.

Asta mă pasionează

• Moderators
Posted

Nu stiu ce sa zic ... pare mai mult un hobby asta.

Daca nu ai probleme cu matematica poti urma mate-info. Poate te pasioneaza programarea (asa eram si eu cand eram ca tine. am terminat mate-info acum 2 ani).

De acolo poti vedea care e situatia si eventual te muti la alt profil simti ca nu e pentru tine. (am vazut cazuri care au fugit de mate si au dat la filologie apoi s-au trezit pe final ca vor la politehnica sau chestii).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.