Jump to content

Recommended Posts

Posted

sincer nu imi trebuie programul complet ci doar o partea mai de mijloc. Din faptul ca eu am inceput programul doar ca nu mai stiu cum sa fac gestionare nu stiu ce as pute face despre angajatii it!Ș((

• gaby changed the title to Proiect POO: aplicatie de gestionare
  • 9 months later...
Posted
On 1/9/2018 at 10:21 PM, DeNyS. said:

Aici oferim suport la o problemă pe care o ai tu. Nu oferim programe deja făcute.

Am si eu nevoie de niste idei la POO pentru un proiect care se intituleaza: Aplicatie de lucru cu numere foarte mari.

Posted
On 11/23/2018 at 8:57 PM, Roxeen said:

Am si eu nevoie de niste idei la POO pentru un proiect care se intituleaza: Aplicatie de lucru cu numere foarte mari.

Salutare! Poți să te folosești de  următoarea resursă. https://docdro.id/4CMtzFb

Poți folosi POO pentru a implementa lucrurile de acolo, realizând și o aprofundare despre Divide & Impera. 

• 6 months later...
Posted
On 1/9/2018 at 11:11 PM, Mikey0596 said:

sincer nu imi trebuie programul complet ci doar o partea mai de mijloc. Din faptul ca eu am inceput programul doar ca nu mai stiu cum sa fac gestionare nu stiu ce as pute face despre angajatii it!Ș((

Probabil e inutil sa mai raspund acum, insa in general cand mai ai astfel de probleme:

• incearca sa ne arati ce cod ai pana in momentul respectiv, dandu-ne un link catre un git repository de exemplu
  • incearca sa fii mai specific cand iti expui problemele, nu cum ai facut-o jos
On 1/9/2018 at 10:08 PM, Mikey0596 said:

Titlul proiectului!

Aplicatie pentru gestionarea angajatilor într-o firma it!! 

Daca inca mai ai nevoie de ajutor pe aceasta tema, imi poti scrie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.