Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari tuturor.

Detin un LG G4C achizitionat anul trecut (27 iulie) direct din magazin, nu e la mana a doua sau mai stiu eu cum, e nou. De o vreme am inceput sa observ faptul ca memoria telefonului este din ce in ce mai plina (8GB are capacitatea maxima), iar el in prezent ocupa 7.55 GB din 8GB. Am crezut si am fost sigur ca de vina sunt pozele si fisierele pe care eu le detin, asa ca am decis sa achizitionez un card de date de 16 GB pe care sa stochez toate datele, pe care le pot stoca, inclusiv cateva aplicatii (Facebook, Facebook Messenger, Snapchat, Instagram), aplicatii mari, insa tot asa sta treaba, imi ocupa la fel, 7.55 GB din 8 GB. Datele sistemului ocupa 4.55 GB. Am sters datele cache, am instalat o aplicatie care am crezut ca ma ajuta (Clean Master), insa tot asa e.

Doresc si eu sa stiu ce probleme as putea avea, daca se poate repara ceva sau ramane asa definitiv.

Apropo, versiunea Android este de 6.0 si printr-o mare ciudatenie imi apare o eroare (cateodata) care specifica ca: ''Din pacate IOS 11 s-a oprit''. :))

Posted

Faza cu "ios 11 sa oprit " nu iti apare asa din senin ai instalat tu ceva emulator de ios11 , iti recomand sa faci un upgrade la alt telefon  8 gb stocare e deja prea putin pentru un telefon 

Posted (edited)
2 hours ago, Skits V said:

Faza cu "ios 11 sa oprit " nu iti apare asa din senin ai instalat tu ceva emulator de ios11 , iti recomand sa faci un upgrade la alt telefon  8 gb stocare e deja prea putin pentru un telefon 

Da, am descoperit acum ca e o aplicatie dupa cum se vede, insa ceea ce imi recomanzi e ceva destul de iesit din comun. Sa schimb telefonul dupa doar cateva luni din cauza faptului ca ceva imi ocupa prea multa memorie? Sa il arunc pe asta?

Edited by Ura[G]anX
Posted
18 hours ago, Ura[G]anX said:

Da, am descoperit acum ca e o aplicatie dupa cum se vede, insa ceea ce imi recomanzi e ceva destul de iesit din comun. Sa schimb telefonul dupa doar cateva luni din cauza faptului ca ceva imi ocupa prea multa memorie? Sa il arunc pe asta?

si ti-am propus sa il schimbi pentru ca e prea vechi pentru 2018 cred ca probabil nu ai avut bani pe moment cand ai achizitionat acel lg g4c , daca tot vrei sa mergi pe mana LG recomand un g5 sau un huawei p9 p10 etc 

12 hours ago, Artanis said:

Intra in setari si da o resetare din fabrica a telefonului.

Si daca ar da reset din fabrica tot degeaba tot ii va ocupa 6-7 gb 

Posted
1 hour ago, Skits V said:

si ti-am propus sa il schimbi pentru ca e prea vechi pentru 2018 cred ca probabil nu ai avut bani pe moment cand ai achizitionat acel lg g4c , daca tot vrei sa mergi pe mana LG recomand un g5 sau un huawei p9 p10 etc 

Si daca ar da reset din fabrica tot degeaba tot ii va ocupa 6-7 gb 

Am avut suficienti bani pentru a cumpara un telefon insa nu as fi avut ce face cu un telefon mai bun, gen Iphone sau un Samsung Galaxy la in jur de 1.500 lei, pentru ca il scap foarte repede jos. Asta l-am scapat la greu si nu are nimic, un Iphone 7 scapat jos nu stiu cum reactioneaza.

In concordanta cu ceea ce ai zis tu: eu oricum imi cumpar un Iphone 7, 8 sau X, insa acest telefon vreau sa ramana cuiva din familia mea, nu vreau sa il arunc, atat cat a costat el, e un telefon care poate ca trebuie salvt, la 240 de euro nu cred ca e un telefon chiar atat de slab.

Alte idei va rog?

Posted
21 minutes ago, Ura[G]anX said:

Am avut suficienti bani pentru a cumpara un telefon insa nu as fi avut ce face cu un telefon mai bun, gen Iphone sau un Samsung Galaxy la in jur de 1.500 lei, pentru ca il scap foarte repede jos. Asta l-am scapat la greu si nu are nimic, un Iphone 7 scapat jos nu stiu cum reactioneaza.

In concordanta cu ceea ce ai zis tu: eu oricum imi cumpar un Iphone 7, 8 sau X, insa acest telefon vreau sa ramana cuiva din familia mea, nu vreau sa il arunc, atat cat a costat el, e un telefon care poate ca trebuie salvt, la 240 de euro nu cred ca e un telefon chiar atat de slab.

Alte idei va rog?

Sincer a fost ceva acum 2-3 ani , dar nu cred ca mai duce noile android , daca vrei sa il dai cuiva dai un reset fabrica mai salvezi 1-2gb ram mai mult nu cred 

Posted

In momentul in care selectezi sa dai resetare din fabrica, ai optiune sa stergi si memoria interna (cea separata de system). Sistemul de operare ar trebui sa ocupe undeva intre 3-5 GB din memoria de stocare. Daca la fel face, ai putea sa-l duci in garantie, la o resoftare, si pe viitor sa fii mai atent la ce aplicatii instalezi.

• Like 1
  • gaby changed the title to LG G4C se misca foarte greu!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.