Jump to content

Question

Posted (edited)

Am o problema la chatbox , nu-mi arata in intregime chat-ul , nu-mi mai apar mesajele si bara unde scriu este mica si nu pot scrie.

Am instalat mai multe versiuni de chatbox , la fel face , am crezut ca e de la tema , am schimbat tema , am pus-o pe cea default , degeaba tot asa apare.

Si vad ca se incarca mereu , dar ce o incarca nu stiu... ca mesaje nu sunt ....l-am lasat cateva ore asa , am crezut ca poate-si revine , degeaba...

Imagine : 7ZI2Koi.png

Edited by Marlboro

YouTube Channel : Click

Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul o6AT80U.png

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Chiar dacă ai mai incercat pe alte teme, mai incearcă o dată. După asta, dacă nu merge, instalează incă o dată platforma intr-un dosar nou și instalează aceiași temă și același Chatbox și vezi dacă-ți merge. E posibil că lipsesc câteva fișiere atunci când ai instalat platforma. Folosește xampp pentru instalări offline.

• 0
Posted
On 27.01.2018 at 3:43 AM, DeNyS. said:

Chiar dacă ai mai incercat pe alte teme, mai incearcă o dată. După asta, dacă nu merge, instalează incă o dată platforma intr-un dosar nou și instalează aceiași temă și același Chatbox și vezi dacă-ți merge. E posibil că lipsesc câteva fișiere atunci când ai instalat platforma. Folosește xampp pentru instalări offline.

Am reinstalat platforma , am incercat sa adaug chatbox-ul "toate versiunile pe care le-am gasit" si tot asa imi apare , faza e ca pe forum am adaugat si un back-up , e posibil sa fie de la acel backup ? 

Dar ma gandesc ca odata ce am sters chatbox-ul de tot , si apoi l-am reinstalat iar ar fi trebuit sa mearga si sa-si adauge singur la instalare toate fisierele necesare , nu ?

YouTube Channel : Click

Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul o6AT80U.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.