Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua!

În această pagină am să vă prezint cât mai detaliat ce am de gând să fac cu acest site şi ce se va posta.

Un aspect important va fi reprezentat de informațiile și ajutorul oferit utilizatorilor. Prin intermediul articolelor noastre, vă vom oferi informații concrete despre tot ceea ce înseamnă noutăți din domeniul IT. Pe lângă acestea, vor apărea diferite tutoriale despre IT, menite să vă ajute.
Informații diverse din lumea internetului, care, cu siguranță, vă vor stârni curiozitatea.

Astept paririle/criticile voastre pentru imbunatatiri.

Site: https://devhelp.ro

• Thanks 1

Posted

Un design simplu , potrivit pentru site-ul tau .

sunt foarte multe reclame , nu cred ca ai sa te imbogatesti din asta , parerea mea e sa le scoti , arata foarte urat ..

nimic special fata de celelalte site-uri it .. 

aceleasi subiecte .. 

totusi bafta cu site-ul .. esti abia la inceput e normal .

succes .

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted
2 hours ago, buddylove said:

Un design simplu , potrivit pentru site-ul tau .

sunt foarte multe reclame , nu cred ca ai sa te imbogatesti din asta , parerea mea e sa le scoti , arata foarte urat ..

nimic special fata de celelalte site-uri it .. 

aceleasi subiecte .. 

totusi bafta cu site-ul .. esti abia la inceput e normal .

succes .

Multumesc pentru feedback. 

Si nu in ultimul rand, legat de reclame , va ramane reclama doar in sidebar , restu vor disparea. :D

Posted

//

//

Foarte original, ce să zic. Ai fi putut să citești acele articole iar după să le faci tu un rezumat fără să dai un Copy - Paste. Google ține cont de originalitate pentru SEO. Inceputul nu este unul foarte bun;

• design-ul este unul vechi - 2012. Ai fi putut să faci un template mai atrăgător văzând că suntem in 2018.
  • https://devhelp.ro/category/mai-multe/informatii/ --- nu cred că trebuie să fie văzut așa. Mai sunt incă 2 parcă - dacă nu ai nimic de adăugat in ele și sunt doar de frumusețe, delete it!

Se poate și mai bine - mai lucreză la el și lasă CP că nu e bun - iți faci doar rău.

Posted
2 hours ago, DeNyS. said:

//

//

Foarte original, ce să zic. Ai fi putut să citești acele articole iar după să le faci tu un rezumat fără să dai un Copy - Paste. Google ține cont de originalitate pentru SEO. Inceputul nu este unul foarte bun;

• design-ul este unul vechi - 2012. Ai fi putut să faci un template mai atrăgător văzând că suntem in 2018.
  • https://devhelp.ro/category/mai-multe/informatii/ --- nu cred că trebuie să fie văzut așa. Mai sunt incă 2 parcă - dacă nu ai nimic de adăugat in ele și sunt doar de frumusețe, delete it!

Se poate și mai bine - mai lucreză la el și lasă CP că nu e bun - iți faci doar rău.

Soo.

Multumesc pentru ceea ce ai spus , stiu ca articolele nu sunt scrise de mine + eu am postat aici mai mult pentru tema , si voi schimba tema sau voi edita tema actual.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.