Jump to content

Cosmin Popovici

Members
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Cosmin Popovici

 1. As dori idei de nume, am cautat pe net si nu mi place nimic ceea ce am gasit.
 2. index luat de pe net - nu am ce parere sa-mi dau. tema de pe net - nu am ce parere sa-mi dau. Incearca sa faci ceva nou, adu ceva nou daca vii cu teme de pe net nu prea faci nimic.
 3. Îmi place mult design-l. Vă urez mult succes cu acest proiect, o să-l folosesc și eu la mine pe forum. Vă sugerez să incercați un host mai bun, un vps cu protecție.
 4. Care stie sa instaleze platforma flarum.org? 😀

  1. Show previous comments  4 more
  2. gaby

   gaby

   Am vazut ca cica are nevoie de Composer pentru a fi instalat. 🤔

  3. Cosmin Popovici

   Cosmin Popovici

   Exact, dar este inca in versiunea beta si are buguri. Am ales sa instalez nodebb.

  4. Craze

   Craze

   @gaby instalezi xampp într-un PC și composer apoi descarci flarum folosind composer și uploadezi fișierele de la Flarum în serverul cPanel (public_html). De aici instalarea decurge normal.

 5. Arată super bine! Felicitări! Ține o tot așa. Chiar îmi place cum lucrezi.
 6. Am pus și redirect, lucrez la un index cu serverlist și chestii de genul. Dar am pus redirect până când este gata.
 7. Mulțumesc de feedback. Este pustiu pentru că abia este deschis. În prima faza vreau să mă axez pe popularea server-ului de ARENA. Vă aștept cu un cont!
 8. Domeniu: csbest.ro Preț: 10 euro neg.
 9. Multumesc pentru feedback! o sa existe si categorie pentru SourceMod (Tutoriale, Pluginuri, Mape, Cereri Pluginuri, etc)
 10. Salutare, recent am deschis si eu o comunitate. Sunt in cautare de staff activ, servere de orice tip si membri care-si doresc sa intampine lucruri noi. Mai multe detalii despre comunitate, puteti vedea pe forumul nostru. Momentan dispunem de 2 servere de cs:go: ARENA.EXILED.RO WAR.EXILED.RO Forum: https://exiled.ro/forum Aștept păreri pro și contra și ce aș putea adauga la design. Vă aștept cu un cont!!!!
 11. De ce nu intervine un moderator sa inchida acest topic!?
 12. Am zis ca poate este un script anume.. genereaza subdomenii automat prin comanda..
 13. Buna seara! As vrea si eu o platforma gen forummom.com, un script/platforma ce este asta in care fiecare sa-si faca Domenii si gratuit.. ex. test1.domeniu.com. Sper ca am fost destul de clar, am zis ca poate stie cineva. Multumesc!
 14. Buna seara! Vera si eu niste idei pentru un domeniu pentru nisa it, vor fi tutoriale postate si chestii ce tine de it. MULTUMESC!
 15. Cat vrei pe el? Si la ce firma este inregistrat, se poate transfera la mine in cont?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.