Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut! De curand am instalat aproape toate produsele de la Iobit (driver booster, systemcare, uninstaller si smart defrag) si am constatat ca nu mai am optiunile de la click dreapta oriunde l-as folosi. Apare doar sa sortez iconurile, marimea si proprietati. Celalalte optiuni au disparut, nu mai pot crea nimic in niciun loc. M-am gandit initial ca s-a sters vreun registru scanand cu system care (ce-i drept, de cand le folosesc calculatorul merge mai bine) si din aceasta cauza sa nu mai am acele optiuni. Ma puteti ajuta? Nu pot crea niciun folder, nicaieri.. :/

Va multumesc si va salut! :)

Posted

Salut! Dacă dezinstalezi programele respective și dai reboot, reapar acele opțiuni? Dacă nu, cel mai probabil Uninstaller sau SystemCare au șters ceva intrări din registru. Posibil să fie nevoie să reinstalezi sistemul de operare și pe viitor nu mai lucra cu asemenea programe. Sau să încerci să reinstalezi driverele oficiale de pe site-ul producătorului plăcii tale de bază/laptopului.

• Like 1
Posted
21 hours ago, Artanis said:

Salut! Dacă dezinstalezi programele respective și dai reboot, reapar acele opțiuni? Dacă nu, cel mai probabil Uninstaller sau SystemCare au șters ceva intrări din registru. Posibil să fie nevoie să reinstalezi sistemul de operare și pe viitor nu mai lucra cu asemenea programe. Sau să încerci să reinstalezi driverele oficiale de pe site-ul producătorului plăcii tale de bază/laptopului.

Salut!

Am reusit, problema era dupa cum am crezut, in registrii. Am intrat la registrii de desktop iar acolo lipsea functia "New". Am cautat pe net codul pentru a nu lasa functia pe Default si am reusit. Multumesc oricum! :)

Se poate da T/C!

• DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.