Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mergeam dimineata la scoala si eram imbracat mai "lalai" si aveam freza facuta tepi...la o statie urca o baba si incepe sa se invarte in jurul meu si sa ma "cerceteze" :))

Mie imi venea sa rad dar am reusit sa ma abtin pana cand soferu a pus o frana brusca si a ajuns baba din spatele autobuzului pana in fata rostogolindu-se!La prima statie am coborat si am incaput sa rad ca nebunu:)) =))

Posted

Deja asta intra in categoria accidentelor...nu ia dat baba cateva bastoane in cap la sofer??? oricum dura faza =))=)) .

O faza nostima ar mai fi: Eram la gazda in oras unde fac eu liceul, eram la masa si a inceput gazda sa-mi povesteasca cum a venit veterinarul sa-i deie injectie lui Ochiutz, cainele gazdei, iar cainele a inceput sa fuga prin ograda cu seringa in el si sa steorlaie...eu find la masa am inceput sa rad si am fugit in baie si m-am ras cred ca vreo 10 min... =))=))=)) ...

Posted

aligaby Posted Yesterday, 10:09 AM

Corecteaza cuvintul "hasli" din titlu cu "hazlii"

Eeee hai dom' profesor de limba romaneasca =))

S-a corectat si ms ;)!Mai face si omu greseli...asta este :D

• 3 months later...
  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.