Tavicu Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Mergeam dimineata la scoala si eram imbracat mai "lalai" si aveam freza facuta tepi...la o statie urca o baba si incepe sa se invarte in jurul meu si sa ma "cerceteze" Mie imi venea sa rad dar am reusit sa ma abtin pana cand soferu a pus o frana brusca si a ajuns baba din spatele autobuzului pana in fata rostogolindu-se!La prima statie am coborat si am incaput sa rad ca nebunu:))
Johhny Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Deja asta intra in categoria accidentelor...nu ia dat baba cateva bastoane in cap la sofer??? oricum dura faza . O faza nostima ar mai fi: Eram la gazda in oras unde fac eu liceul, eram la masa si a inceput gazda sa-mi povesteasca cum a venit veterinarul sa-i deie injectie lui Ochiutz, cainele gazdei, iar cainele a inceput sa fuga prin ograda cu seringa in el si sa steorlaie...eu find la masa am inceput sa rad si am fugit in baie si m-am ras cred ca vreo 10 min... ...
aligaby Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Corecteaza cuvintul "hasli" din titlu cu "hazlii" Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
m0rph3us Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 aligaby Posted Yesterday, 10:09 AM Corecteaza cuvintul "hasli" din titlu cu "hazlii" Eeee hai dom' profesor de limba romaneasca So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
Tavicu Posted December 10, 2006 Author Report Posted December 10, 2006 aligaby Posted Yesterday, 10:09 AM Corecteaza cuvintul "hasli" din titlu cu "hazlii" Eeee hai dom' profesor de limba romaneasca ← S-a corectat si ms !Mai face si omu greseli...asta este
kNz Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Si cand s-a oprit din rastogolit n`a zis 'Haoleu maica...ce sofer nebun bata-ma sa ma bata" penal
+lolek Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Tare rau , fazele incepe sa imi placa . I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Hell_Spawn Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Superi tari fazele pacat ca mie nu mi sau intamplat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now