Bogdan51 Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 Cand intru in admin control panel imi da urmatoarea eroare: https://imgur.com/a/9DKWr
DeNyS. Posted March 3, 2018 Report Posted March 3, 2018 On 4/1/2017 at 11:46 PM, BebeGFX said: Incearca sa schimbi parola de la baza de date apoi sa o pui si in conf_global, asa patisem si eu, apoi doar am schimbat parola si a revenit. On 24/2/2015 at 12:48 PM, gaby said: Daca nu ai modificat nimic, si nici altii nu au modificat, atunci cel mai probabil este o eroare cauza de firma de gazduire (au ei probleme cu serverul SQL, etc.). On 24/2/2015 at 3:45 PM, Sebastian C. said: Intra in phpmyadmin si da repear la tabele bazei da date , daca eroare persista si dupa asta contacteaza firma de webhost explicale problema daca n-au cu ce sa te ajute debea atunci reinstaleaza ipb-ul Folosește funcția de căutare că sunt multe topicuri pe problema pe care o ai.
KeNNyAdv Posted March 3, 2018 Report Posted March 3, 2018 Problema ta a aparut din cauza bazei de date, incearca sa o schimbi sau sa dai un backup.
+Al3x Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 Ok deci dacă u ai ajuns la acest punct fie ca backupul va reveni sau nu la normal de partea asta nu ai scăpat îți sugerez un upgrade sau downgrade la versiunea ta de ipb aces lucru este și din userul bazei de date nu neaparat din baza de date !! Dacă userul și baza nu comunica bine între ele problema o să-ți apăra sau poate fi și de la găzduirea ta web sau vreun virus in fișierele urcate pe site DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now