Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum adaug un moderator pe o secțiune ? de exemplu, să spunem, că aș vrea să-l adaug pe membrul x cu permisiunile setate de mine pe categoria Tehnologie care are 3 subforumuri ?

Am găsit pe aici tutoriale, dar nu scria nicăieri cum adaug exact pe o secțiune.

Posted
48 minutes ago, Frezy said:

Cum adaug un moderator pe o secțiune ? de exemplu, să spunem, că aș vrea să-l adaug pe membrul x cu permisiunile setate de mine pe categoria Tehnologie care are 3 subforumuri ?

Am găsit pe aici tutoriale, dar nu scria nicăieri cum adaug exact pe o secțiune.

ipb 4 ? 

acp => tab members => moderators => add moderator . si alegi categoria unde vrei sa il pui   ,.

• Like 1

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)
On 6/10/2019 at 4:17 PM, TheTommy said:

Sincer eu nu inteleg.. am facut ce spui tu, @Vasi_23 insa membrul respectiv tot are acces la alta sectiune fata de ce am setat eu...

Scoate toate permisile si lasa doar la "Forumuri" cu categoria setata.

btw o dai pe membru nu pe grup

Edited by shadyfx

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted (edited)
On 6/10/2019 at 4:17 PM, TheTommy said:

Sincer eu nu inteleg.. am facut ce spui tu, @Vasi_23 insa membrul respectiv tot are acces la alta sectiune fata de ce am setat eu...

Poate te ajută tutorialul acesta 

https://www.youtube.com/watch?v=6MK8AFQV6BY

Edited by Kristi Kristiann Daniczi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.