Angel Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Buna lume. Cine ma poate ajuta sa gasesc codul urmator:
0 Skip The Dragon Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Alea se adauga din javascript Poti sa le rescrii prin adaugarea unui !important ex: left: 10000px !important;
0 Angel Posted March 6, 2018 Author Report Posted March 6, 2018 25 minutes ago, Skip The Dragon said: Alea se adauga din javascript Poti sa le rescrii prin adaugarea unui !important ex: left: 10000px !important; de aceasta metoda stiu, dar ar fi mai bine daca as gasi chiar codul, chiar si javascript
0 Skip The Dragon Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 (edited) Cauta in baza de date core_javascript sau ceva de genul, desi nu stiu daca se rescrie de fiecare data cand se sterge cache-ul Desi s-ar putea sa fie functie https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/javascript-framework/using-ui-widgets/ipsuimenu-r49/ De ce vrei sa gasesti codul ? Edited March 6, 2018 by Skip The Dragon
0 Angel Posted March 6, 2018 Author Report Posted March 6, 2018 2 hours ago, Skip The Dragon said: Cauta in baza de date core_javascript sau ceva de genul, desi nu stiu daca se rescrie de fiecare data cand se sterge cache-ul Desi s-ar putea sa fie functie https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/javascript-framework/using-ui-widgets/ipsuimenu-r49/ De ce vrei sa gasesti codul ? imi trebuie, reau sa fac ceva skimbari. mai astept alte raspunsuri
0 Exaizo Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 Cauta ipsMenu ipsMenu_normal ipsHide ipsMenu_bottomRight in templates, si vei gasi .. 1
0 Angel Posted March 7, 2018 Author Report Posted March 7, 2018 1 hour ago, Exaizo said: Cauta ipsMenu ipsMenu_normal ipsHide ipsMenu_bottomRight in templates, si vei gasi .. in care template?
Question
Angel
Buna lume.
Cine ma poate ajuta sa gasesc codul urmator:
6 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now