Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare , sant nou aici si am o intrebare pentru voi /. Vreau sa instalez un xp pe un dual core  cu port paralel . Am legat de acest pc un cnc care ruleaza sub match 3. Calculatorul care este un dell l am cumparat cu win 7 preinstalat . Am facut cu rufus un stick bootabil dar imi da urmatoarea eroare :

a fost detectata o problema si windows a trbuit sa inchida pentru a preveni stricarea calculatorului 

stop : 0x0000007B ( 0xf78da524 ), 0xc0000034 , 0x00000000 , 0x00000000 ) 

Unde gresesc ?! 

MULTUMESC 

Posted

De obicei, acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de drivere SATA în distribuția XP.
Iată soluția:

•  Du-te la BIOS, du-te la categoria Advanced.
  •  Căuta rindul OnChip SATA, schimbal de la [IDE-> AHCI] la [Native IDE] (sau Advanced -> IDE Configuration -> Modul de operare SATA se schimbă de la Enhanced to Compatible)
  • Tasteaza apoi pe butonul F10, sa fii de acord cu setarile modificate si sa faci o resetare.

Aceasta solutie ar trebuie sa iti rezolve problema.

Posted

Salutare si multumesc de raspuns . In bios am un titlu  "" drives "" cu urmatoarele posibilitati : AHCI , ATA , LEGACY . Am incercat cu toate si aceeasi eroare intampin . 

• gaby changed the title to Instalare XP pe dual core cu port paralel?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.