Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vand Laptop Acer Aspire luat de 4 luni, garantie inca 8 luni, fara zgarieturi, fara probleme/defecte, merge perfect cam in orice joc, e un laptop foarte bun.

Caracteristicile aici. De la ei l-am cumparat, ei asigura garantia... :->

Pret 2650 RON (~negociabil~)

Livrez in Bucuresti (stabilim locul de comun acord), in tara trimit prin Posta ROMana

Posted

Crezi ca iti da cineva bani astia pe laptopul ala?Am un laptop mai tare ca al tau tot Acer Travelmate si nu stiu daca iau 170 ron pe el si tu umbli aici cu cioara vopsita?

Posted

Felicitari pentru laptop smeagoll! Nu inteleg totusi care e problema ta.

Eu am un laptop pe care vreau sa il vand. Cer un pret pe care eu il consider ok. Tie nu-ti convine... de ce? Te interseaza laptopul (daca zici ca ai si tu banuiesc ca nu)?

Spune-mi tu pretul corect. :)

Posted

Omule, daca imi dai tu laptopul asta la 17 milioane, *eu* ti-l cumpar. Dar ma indoiesc sincer ca tu ai da un laptop de 30 de bulioane la jumatate de pret, dupa 3-4 luni.

In fine, discutia este inutila, laptopul s-a dat cu 2400 RON...

Posted

Pai se pare ca era neagra rau de tot... cine ar fi indraznit sa ceara 2650 ron pe un laptop nou cu Core 2 duo, placa video dedicata, 1gb ram etc etc... pe cg mi-ar fi scuipat cioara intre felinare :-(.

Si totusi cineva a considerat ca nu e chiar atat de neagra. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.