Pletosul Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Salut, am incercat sa modific site key si public key luand-ule de pe site-ul lor( amf acut pe acolo niste setari) si le-am modificat cu cele vechi din IPB. Problema e ca inca arata v1 shoutdown on 31.03.2018 (Settings: Spam Prevention aici am umblat). Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
+dOc MFX Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 Iti recomand sa renunti la această metoda anti-spam.Foloseste o intrebare de securitate si cred ca este de ajuns. System -> Tools & Settings -> Question & Answer Challenge Pui spre exemplu "Cum se numeste comunitatea noastra? ( NumeComunitate )" Si mai jos pui raspunsurile pe care vrei sa le valideze ipb-ul, atunci cand un user incearca sa isi faca un cont "NumeComunitate" / "numecomunitate".Daca nu intelegi lasa un pm cu forumul si un cont cu acp si te ajut cu mare placere. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Pletosul Posted April 4, 2018 Author Report Posted April 4, 2018 Am facut deja asta, dar sper s anu treaca de acea intrebare .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now