Jump to content

Question

Posted

Salut, am facut niste imaginii cu rank-urile pe care le-am pus, dimensiunile erau la fel ca si la celalalte pe care le-am avut, dar din cate vazi https://imgur.com/a/gxXRs imi apare pe profilul fiecarui membru ( daca are grad cu imagine ) in felul acesta, dar inainte nu se vedea  si nu pot sa-mi dau seama de ce face asa ceva.

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Just now, HawKing said:

forum.mg-zone.ro

Ce versiune a platformei folosești ? Nu am putut să intru pe forum, se încarcă la nesfârșit.Poate tema nu este compatibilă cu versiunea temei.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 0
Posted
Just now, HawKing said:

4.2.7, ti-am spus ca pun alta imagine si nu are nimic, doar la aceasta imagine. Nu inteleg de ce, deoarece am aceasi marime la imagine.

4.2.7 este o versiune prea mare pentru actuala temă.Tema ta este făcută pentru 4.1

Din cauza asta apar buguri și imagini aiurea.Încearcă să îți construiești o temă pe versiunea actuală de temă.

• 0
Posted
Just now, HawKing said:

Tema respectiva este de 4.2

Din câte știu eu nu, și indiferent între 4.2.x și 4.2.7 pot apărea update-uri masive, care afectează dacă nu deții o licență să faci update.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.