Jump to content

Recommended Posts

Posted

Luni, 7 mai 2018, serverele Webfactor au disparut din online, iar odata cu ele si site-urile gazduite (printre care se aflau blog-urile unor influenceri), fara ca utilizatorii sa fie anuntati in prealabil. Care a fost motivul? Firma a fost executata silit pentru datorii la energia electrica. Pentru ca majoritatea nu au avut propriul backup, site-urile au fost picate zile intregi.

Nu stiu cat de mult mai conteaza acum (o buna parte dintre clienti migrandu-si deja site-urile catre alte firme), insa pe 11 mai 2018, toate serverele Webfactor au fost preluate de SimpliQ, o alta firma din Cluj-Napoca cu datacenter propriu.

Avand in vedere probleme suferite de Webfactor, in urma unor discutii, am ajuns la un acord pentru preluarea serverelor si clientilor de la acestia. Astfel s-a inceput deja mutarea fizica a serverelor in data center-ul nostru si vom lucra la activarea tuturor serverelor in cursul zilei de astazi, 11.05.2018.

Intelegem ca site-urile sunt offline de cateva zile, si facem tot posibilul sa reluam functionarea servicilor in cel mai scurt timp. Personalul Webfactor ne ajuta in acest sens.

Intelegem de asemenea ca multi clienti sunt nerabdatori sa mute site-urile la alti furnizori. Pentru a evita o supra-incarcare a serverelor am vrea sa va rugam sa amanati eventuale migrari in primele zile. Va asiguram ca serverele, odata puse in functiune, vor ramane online, si indiferent de situatia financiara a fiecarui cont, serviciile vor ramane active pentru cel putin 30 de zile.

Am vrea de asemenea sa ne oferiti sansa de a va convinge sa ramaneti client SimpliQ, iar in acest sens vom onora pachetul dvs. avut la Webfactor cat si eventuale perioade platite in avans.

SimpliQ este o companie de hosting, din Cluj, cu peste 10 ani vechime, o situatie financiara stabila, fara datorii. Operam propriul data center in Cluj-Napoca.

Sursa: SimpliQ Facebook post

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.