Jump to content

Recommended Posts

Posted

am un calculator cu i5 5200U,4 gb ram,intel hd graph 5500 si jocurile de tip nfs mw 2012 pe grafica de 1920 imi merg sacadat,m am mai informat si cica e de la driverul de la placa video,un raspuns?

Posted

E cumva laptop? Daca ai procesor i5 pe el, nu inseamna ca e bun :)) . Ai nevoie de ceva cu o placa video dedicata si cel putin 8 GB RAM ca sa ai performante decente in jocuri.

Posted

Da.......... i5 5200 cu placa video incorporata si 4 gb ram nu e calculator bun :(

Ce ai gasit probabil sunt oameni care au si placa video dedicata la care trebuie sa-i schimbe driverul. Din cate spui tu ai numai placa video din procesor care nu face multe

Posted

Deci... procesorul grafic integrat nu iti e de ajutor in orice joc. Redu rezolutia la 1280x720 si graficele la mediu spre low si abia atunci poate vei avea performante decente.

• gaby changed the title to Calculator bun, merg jocurile prost!?
  • 2 months later...
Posted

Sistemul tau este un Calculator sau un Laptop? Daca este laptop din cate stiu au aparut adaptoare pentru placi video dedicate.

Daca este calculator, recomand sa treci la o placa video dedicata, pentru CS GO si chiar alte jocuri decente la un buget mic iti poti cumpara un GTX 550TI, se gasesc SH destul de multe, insa nu cumpara fara proba pe sistemul tau de preferat. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.