Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un amic care a castigat un Samsung Galaxy S8 la un concurs organizat de PallMall. Acelasi amic detine un Huawei care are slotul SIM hibrid (poate pune ori 2 sim-uri ori 1 sim si un card de memorie). Telefonul castigat are sertarasul unde se pune SIM + card in asa fel inact sa nu se poata pune si 2 SIM-uri. El intreaba daca gaseste pe undeva sertarasul pentru dual-sim/hibrid de vanzare, astfel incat sa poata folosi S8-ul ca dual-sim. Eu i-am spus ca degeaba ar schimba sertarasul, daca placa de baza a telefonului e facuta pentru single-sim, nu va functiona. Am dreptate sau gresesc?

Multumesc anticipat!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• 2 weeks later...

Posted

Ai spus foarte bine. Telefonul nu va functiona in mod Dual-Sim doar daca schimba sertarasul, fiind necesara bineinteles si schimbarea placii de baza. Daca ar fi vorba doar de sertaras ar fi mult prea usor in a transforma un telefon Single -Sim in Dual-Sim.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.