Jump to content

Question

Posted

Salut am si eu o problema

In partea dreapta la reply-uri nu este loc si nu se vede tot scrisul de la IPS, iar in stanga este ceva loc, vreau sa fac sa fie si in dreapta, practic sa mut putin mai la dreapta toata partea aia..

fYEveuu.png

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Nu inteleg ce e cu toata cenzura asta pe poze, nu se considera nici un fel de reclama, fara a vedea clar care e problema si acces la codul sursa al paginii ( prin inspects elements, deci e nevoie chiar de link-ul unde e instalata platforma, daca nu e local ) nu e prea usor sa oferim ajutor. Ce vreau sa zic e ca cu greu mi-am dat seama ca e vorba de topic view si oricum nu te pot ajuta ca nu stiu toate clasele CSS din cap , asa ca posteaza si tu o poza clara si link unde apare problema.

• 0
Posted
1 minute ago, Portocala said:

Nu inteleg ce e cu toata cenzura asta pe poze, nu se considera nici un fel de reclama, fara a vedea clar care e problema si acces la codul sursa al paginii ( prin inspects elements, deci e nevoie chiar de link-ul unde e instalata platforma, daca nu e local ) nu e prea usor sa oferim ajutor. Ce vreau sa zic e ca cu greu mi-am dat seama ca e vorba de topic view si oricum nu te pot ajuta ca nu stiu toate clasele CSS din cap , asa ca posteaza si tu o poza clara si link unde apare problema.

http://mafiapower.ro/forum/index.php?/topic/5-model-afiliere-server-cerere-dns/&tab=comments#comment-5

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.