AdrianJrr Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 (edited) Salutare. Hai sa trecem la subiect. De la un timp cand faci un topic intr-o categorie si te duci pe intregul forum, titlu si membrul respectiv care a postat nu se vad. Ca si cum esti pe IPB 4.x , pe telefon. Genul acesteia. Daca ma poate ajuta cineva, ii multumesc. Uita-ti si Forumul : http://dst-zone.ro/forum/ Sper sa nu fie reclama Edited July 16, 2018 by AdrianJrr
+Roberth Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 You do not have permission to view this forum. !! Pana vad problema, schimba tema vezi daca eroare persista, daca da, in urma carei modificari a aparut aceasta problema? Center Web - Realizam site-uri web!
AdrianJrr Posted July 16, 2018 Author Report Posted July 16, 2018 (edited) Am pus alta tema. Am pus codu' HTML pentru categorii de Courage la cateva categorii, de ex : TS , Mix , Cerere DNS / Grad / Designer / Servere, si a inceput problema. Cand dau pe topic moderation imi apar accesele mari, de 2-3 ori mai mari. E vrun bug , ceva? Edited July 16, 2018 by AdrianJrr
+Roberth Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Sa inteleg ca nu a schimbat cu nimic schimbarea temei? Renunta la codurile html, daca dupa asta este problema aparuta, trebuie sa functioneze. Probabil aceste coduri de spui, sunt generale, raman pe orice tema instalata. Center Web - Realizam site-uri web!
AdrianJrr Posted July 17, 2018 Author Report Posted July 17, 2018 Le-am scos demult p-alea, dar in zadar. Chiar nu stiu ...
AdrianJrr Posted July 17, 2018 Author Report Posted July 17, 2018 Am descoperit ceva. Am facut cont nou si imi apar. Cand sunt logat cu contu de admin, numai apar. Care ar fi problema?
+Roberth Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Compara permisiunile adminului cu un cont de membru. Center Web - Realizam site-uri web!
AdrianJrr Posted July 17, 2018 Author Report Posted July 17, 2018 Mi am facut cont nou, se vad, nu e nicio problema, dar cand intru cu contru de admin nu se mai vad. Fondatorii si Adminii nu mai vad.
MaSteR # Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Rezolva permisiile , oricum vad ca topic-ul e vechii .
Recommended Posts